Tugbaemre Buse23 Buse23 maşallah senin doğum yaklaşmış baya canım Sağlıkla kucağına almak nasip olsun, kolay doğumun olur inşallah 😍
Yavuzun-1annesi2 Tugbaemre ayyy valla böyle kız dedikce daha bi merak ediyorum çünkü bi oğlum var bununda kız olmasını istiyorum tabi rabbim bilir inşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun🙂🙂
Tugbaemre Yavuzun-1annesi2 tabi sağlıklı olmasını en başta istiyoruz benim ilk gebeliğim ama iki üç farketmez en baş sağlık ama insan içinden de birşey geçiriyor ister istemez😀 sende oğlan duygusunu tatmışsın inşallah kız duygusunu tatmak nasip olur diyelim🤗
birgul_990 Tugbaemre ben tam 12 de öğrendim🥰 doktorum maşallah pipisine kadar fotoğrafını çekmişti. Gören anlar erkek olduğunu direk
Tugbaemre birgul_990 yaa maşallah ne güzel net olmuş oldu demek hemen iyi olmuş acaba mı hissi kalmamıştır içinde😊
Yavuzun-1annesi2 Tugbaemre amin amin inşallah cnm hayırlıysa nasip etsin insallah 🤲seninde hakkında hayırlısını versin allah 🤲😘
Fatmacan Tugbaemre ben 17haftalkken ögrenmştm.şimdi ikinci gebelgm 13haftalk.15 haftalık olunca gel bakalım inş gösterir dedi☺️
birgul_990 Tugbaemre evet işte bu da doktorun uzmanlığına bağlı bebeğin de pozisyonunun uygun olması gerekiyor tabi
eeebruuu Tugbaemre canım ben 12 haftalıkken gitmiştim doktorum tahmin olarak kız dedi bacakları kapalı diye çok emin olamadı 15.hafta da tekrar gittim kesin kız dedi benimki tam 15.haftada kesinleşti 😇 eger erkek olursa erken gösterir diyorlar 🥰
eeebruuu Tugbaemre inşallah senin ki gösterir canım mutlu haberi alırsın 🥰 benimkinin yüzü hep kapalı elleriyle hep kapatıyor 😀 amin canım hep beraber inşallah ❤️