Tugbaemre Merhabalar, ben 12+3 teyim 6 gün sonra doktora gideceğim cinsiyetini öğrenme şansımız olur mu acaba ☺️ Kimi diyor 13 haftalık öğrenebiliyorsun diye ama bilemiyorum 🙈
Prenses_Prens Tugbaemre 12 haftalıkken erkeğe benzettim yüzde 80 dedi sonra 16 haftalıkken yüzde bir milyon erkek dedi şimdiki hamileligimde kızınm da da aynisi oldu 12 haftalık kiza benzettim dedi 16 da net kız dedi canım her ikiside farklı doktor
Tugbaemre Yavuzun-1annesi2 öyle mi inşallah diyeyim bende ama o zaman ben hiç öğrenemeyebilirim, göstermedi mi bebeğin
Tugbaemre 1sym bende doktora gittiğimde isteyecek benden ikili testi belki öğrenirim bende🌸 sağlıkla büyüsünnnler❤️
Tugbaemre Prenses_Prens hıı😒 senin baya kafanı karıştırmış doktorlar, demek ki 20 ye doğru net belli olur hemen hemen
Yavuzun-1annesi2 Tugbaemre bizim yaramaz hep sırtını döndü en son gittigimdede kordanunu bacağının arasına almış öğrenemedim yaaa 12 sinde randevum var bakalım inşallah ögrenirim sense öğrenirsin inşallah cnm 😄😄
bebegimizibekliyoruz1 12 de %60 erkek dedi 18 de hala net olarak göstermedi ama %98 erkek dedi ben de detaylıyı bekliyorum kesinleşmesi için ama ben de erkek hissediyordum
Tugbaemre bebegimizibekliyoruz1 anladım demek ki öyle böyle bi tahmin bi belli olma oluyor net olmasa da… hayırlısı olsun bende sanki erkek hissediyorum, sağlıkla büyüsünler de 😍
bebegimizibekliyoruz1 Tugbaemre aslında net olarak biliyorlar benimki gene tam göstermedi bağdaş kuruyordu tatlı falan yedik bu sefer de uzandı direk doktor da yine erkek dedi anlıyorlar her şekilde sadece net fikirlerini bekliyorlar ama ikili test zamanı testisler de yumurtalıklar da aynı gözüküyormuş kesin öğrenemeyebilirsin yani
Elifgoktug1 Tugbaemre 11 haftada öğrendim ben ilk bebeğimle. Qma ozelle devlet fark ediyor özele gittim ben devlet 25 haftada bile galiba demisti😆
Tugbaemre Elifgoktug1 özele gidiyorum bende umut oldun sanki bana inşallah öğreniriz tabi farketmez ama merak ediyor insan 😀
Tugbaemre Yavuzun-1annesi2 😂 göstermeyen bebeklere kız derler erkek daha çabuk belli ediyor diyorlar ama bilemedim hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kucağa almak nasip olsun 😍
Tugbaemre bebegimizibekliyoruz1 evet dediğin doğru haklısın öyle diyorlar hep doktorlar net olmadan görse sen demiyorlarmış. Hayırlısı sağlıklı olsunlar da öğreniriz elbet tabi ama günler de geçmiyor bazen 😊😊
Yavuzun-1annesi2 Tugbaemre ayyy valla böyle kız dedikce daha bi merak ediyorum çünkü bi oğlum var bununda kız olmasını istiyorum tabi rabbim bilir inşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun🙂🙂
Tugbaemre Buse23 Buse23 maşallah senin doğum yaklaşmış baya canım Sağlıkla kucağına almak nasip olsun, kolay doğumun olur inşallah 😍