Yavuzun-1annesi2 Tugbaemre amin amin inşallah cnm hayırlıysa nasip etsin insallah 🤲seninde hakkında hayırlısını versin allah 🤲😘
eeebruuu Tugbaemre inşallah senin ki gösterir canım mutlu haberi alırsın 🥰 benimkinin yüzü hep kapalı elleriyle hep kapatıyor 😀 amin canım hep beraber inşallah ❤️
Tugbaemre eeebruuu inşallahhh🙏❤️ bakalım çikolata falan yiyeceğim gitmeden etkisi var diyorlar hayırlısı artıkk😀
eeebruuu Tugbaemre evet canım doktorum bana da demişti bol tatlı ye ki hareketlensin diye 🥰 kahvaltın yap sonra da vişne suyuyla çikolata ye gidene kadar 🥰
Fatma272727 Tugbaemre 19 haftalikta pasamiz zorla gosterdi doktorun 15 dk cabasiyla ancak ondan once kac defa gittiysem yok gostermedi aga simdi 29 haftalik gebeyim yanilma payi varmi diye baska doktorlara da gittim 3 u de net erkek dedi😀
Tugbaemre Fatma272727 yaa bak sen pek nazlı çıktı🙈 iyi bekleyebilmişsin ben şimdi 6 güne öğrenebilme ihtimaliyle bile gün geçiremiyorum😅
Fatma272727 Tugbaemre 😀 mecbur benim ilk cocuk kizdi onda da 20 haftalikken ogrenmistim o yuzden alisigim ikinci kizimda 24 haftalikta ogrendim 😀
Tugbaemre prensesannesiiiii darısı aynı şekilde bana diyeyim o zaman bende gittiğimde 13 haftama girmiş olacağım inşallah 😀
ozlmkcakgn Tugbaemre ben 16. Haftada öğrendim siz erkende öğrenebilirsiniz bebeğin pozisyonu uygunsa. Çok okudum erken haftalarda öğrenenleri ama ilk olunca heyecanı da oluyor bende olduğu gibi😅 kesin olması açısından 15.haftanızı beklemenizi öneririm ☺️