Mavisehir Alinmiyor nalesef hep Anadolu yakası ndaa çıkıyor Avrupa yakası ndaa çıkmıyor malesef bir aydır ugrasiyorum
Mikmikk Fhatice ilk 4 ay hep serumla beslendim en yakın hastanede başakşehir çam sakura belki duymuşsunuzdur baya kapsamlı bir hastane orada takibim başladı ama hem kalabalık hemde bebeğimi hiç göremiyordum doktorla konuşamıyordum o yüzden birde özelde takibe başladım yarım saat bebeğimi izliyorum gidince terapi gibi geliyor😍 yani sadece eşimle bebişi görmek için özele gidiyoruz aslında
Fhatice Mikmikk O zaman farklı tabii bazen burada görüyorum hem özele hem devlete gidiyorum diye. Ben kendi doktoruma özel olduğu halde zor randevu buluyorum herhalde devlette hiç bulamazdım:) sağlık olsun :)
4438bebegim 22+4 haftalık 4 kg aldım hemşire biraz fazla değil mi dedi, bebek belki iri ne yapalım, hem çok acıkıyorum, çabuk yoruluyorum, mide yanması başladı, covid aşı olduğum için tetanoz u erteledim
Nurklc38 4438bebegim kız ben 58 dim şimdi 65 oldum 4 kg neresi fazlaa bende daha olmadım tetanoz haftaya olacam
Didemmmmm 4438bebegim bende 22+4üm 4 kilo aldım canım doktorum gayet iyi dedi Bende covit aşısı olduğum için 20 gün sonra tetanoz olacağım.
Betl Nurklc38 Sıcaktan bunalmaya alıştım artık akşam 7 8 den sonra çıkıyorum dışarı çocuğu parka götürmeye falan detaylı yaptırdım geçen hafta doktor morelini bozdu bu bir canlı büyüyen birşey şuan gayet sağlıklı ama doğana kadar ne olur bilemiyorum dedi.
Mervenurns 4438bebegim ilk 3 ay benim se cok mide bulantım oldu ama 52yle başladık su an 59uz. Benim doktorumunda kilo takıntısı var fena biçimde :) adaylarıma en fazla 8 kilo aldırıyorum diyor ama bizde masallah olduk :)
Fhatice Nurklc38 Ben de tam 5 kilo aldım :) bakalım doktorum 9 kilo alabilirsin dedi ama süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum :)
4438bebegim busrabyrm97 kilo almak tan mı korkacağım bebek ne kadar iri o kadar güçlü oluyor varsın tombul anne olayım sonra nasılsa veriliyor
busrabyrm97 4438bebegim bn kişisel kilonuzdan dolayı yazdınız sandım yanlış anlamışım kusura bakmayın
H_myra1 Mervenurns bazen benimde dışarıdan hissediliyor 21+1 haftalıgım bende ama çok hareketli yani ben hareketlerini çok hisediyorum 3.gebeligim belkide onadan😅
4438bebegim busrabyrm97 yok yanlış anlamadım siz kusura bakmayın ben hemşire ye şaşırdım suçlu gibi hissettirdi
Fhatice Nurklc38 Mide bulantısı yaşamadığım için haliyle kilo alımına erken başladım. Sağlık olsun kilo alınır verilir yeter ki aldığımız kilolar bize başka şekilde geri dönmesin :)