Nurklc38 Kızlar gününüz nasıl geçiyor iki dışarı çıkayım hava alayım dedim ayaklarım şişti yoruldum ayak ağırlarım başladı 🙂 sizde durumlar nedir detaylı yaptırdınız mıı
nevamm1 Nurklc38 22+5🖐️ bugün tetanoz ilk dozu yaptırdım ayın 11 inde detaylim var onu bekliyorum bebek harektleri çok arttı artık karnımın dalgalanmasıni görebiliyorum sabah kalktığımda ayaklarımı ilk yere bastığımda çok şiddetli bir ağrı var tabanlarda bunu kontrole gidince sorucam not ettim şimdilik bu kadar durum guncellememiz😌
Mikmikk Nurklc38 22+2 olduk bizde detaylıya geçen hafta girdim doktor başı çok aşşağıda dedi karnımda baya aşşağıda hiç yukarı çıkmadı bu normal mi sizde durumlar nasıl ? Erken doğum korkum var en başından beri vesvese mi yapıyorum yoksa bu haftalarda sizinde mi aşşağıda bebeğiniz
Kahverengi Nurklc38 22+1 deyim cuma günü detaylı var biraz korku var içimde ya birşeyi varsa diğe.Bide yavaştan birşeyler almaya başladım bebişe 😊
Nurklc38 Fhatice bir şey çıkmamıştır umarım 🙂 renkli gördünüz mü benim ilk bebeğim olacak inşAllah renkli çok merak ediyorum haftaya benim de var bakalım nasıl geçicek 🙂🙏🏻
Fhatice Nurklc38 Elhamdulillah bişey çıkmadı renkli de küçük bey elini yüzüyle kapattığı için net göremedikk 😊
Petyynut Ben de 22+5′teyim sıcaklarda ne kadar tuz kullanmayıp bol su içsem de gündüz dışarıda olunca ayaklarım şişiyor. Detaylıyı geçen hafta yaptırdım ☺️
Nurklc38 Mikmikk detaylıyı salı yaptırcam canım doktor hiç böyle bir şey söylemedi. Canınızı sıkmayın rahat olun her şey iyi olur çıkar yukarı yani. Dikkat edin siz doktor ne dedi bu duruma
Mikmikk Nurklc38 şehir hastanesinde detaylı yaptırdım hiiç bir şey söylemediler sadece başı çok fazla aşşağıda görmekte bile zorlanıyorum dedi ben göremedim bile bebeğimi🤷♀️ Hem özele hem devlete gidiyorum haftaya özeldeki doktoruma gidicem inşallah güzel haberler alırım
Fhatice Nurklc38 Bizde çok heveslenmiştik ya sürekli eliyle gözünü yüzünü kapattı :) sorması ayıp kaç kilo aldınız
Mervenurns Bende 22+4 üm gece değilde akşam üzeri bir kaç depik atıyor galiba böyle hissediyorum ama dışarıdan cok nadir gözüküyor tetanos aşımı ve detaylıyı yaptırdık her şey güzel gidiyor dedi doktorum zaten su anda kafası vajina tarafına doğru olurmuş
Mervenurns Nurklc38 ay bilmiyorum ki ilk gebeliğim ama herkes öyle söylüyor zatsn dışarıdan gözükmesi içim sanırım bir 28 -30 flan olmak gerekiyormuş :)
H_myra1 Mervenurns bazen benimde dışarıdan hissediliyor 21+1 haftalıgım bende ama çok hareketli yani ben hareketlerini çok hisediyorum 3.gebeligim belkide onadan😅