Didemmmmm Nurklc38 22+4 olduk bizde🙏 sıcakla savaşıyoruz. Evde olmaya alışkın olmadığım için çok sıkılıyorum. Evde egzersiz yaparak kitap okuyarak zaman geçirmeye çalışıyorum 😉 detaylıyı yaptırdım çok şükür her şey yolunda çıktı🙏💙 oğlum büyümüş . Covit aşısı olduğum için tetanoz aşısınıda 20 gün sonra olacağım
Fhatice Nurklc38 Mide bulantısı yaşamadığım için haliyle kilo alımına erken başladım. Sağlık olsun kilo alınır verilir yeter ki aldığımız kilolar bize başka şekilde geri dönmesin :)
Didemmmmm 4438bebegim bende 22+4üm 4 kilo aldım canım doktorum gayet iyi dedi Bende covit aşısı olduğum için 20 gün sonra tetanoz olacağım.
Mervenurns 4438bebegim ilk 3 ay benim se cok mide bulantım oldu ama 52yle başladık su an 59uz. Benim doktorumunda kilo takıntısı var fena biçimde :) adaylarıma en fazla 8 kilo aldırıyorum diyor ama bizde masallah olduk :)
Mervenurns Ama sağlıklı olsunlarda veririz kiloları ya ben cok takmıyorum o yüzden :) sizde düşünmeyin cok illaki vereceğiz :)
4438bebegim busrabyrm97 yok yanlış anlamadım siz kusura bakmayın ben hemşire ye şaşırdım suçlu gibi hissettirdi
ebru_d_ Bende 23+4 üm cuma günü detaylıya gideceğim devlette, inşallah bir sorun yoktur bakalım, devlette renkli yok sanırım dimi, umarım iyi bi doktora denk gelirim de bana da anlatır gösterir falan bilemiyorum hiç