Gzmkk Pelo28 bende çok merak ettim hayırlısı olsun 🤗 bende 10 haftalık oldum haftaya randevum var tatlı biseyler ye gel dedi belli olur mu acaba meraktan ölcem 😊
rgk reyynasy çok net olmaz. 12 de bana kız demişti ama sadece tahmin demişti. 15de erkek, 17de yine erkek detaylıyı bekliyoruz🥰
Oymk_ozg reyynasy ben ogrendim canım 🤗%90 kız değişmez dedi ama ben bı dahaki kontrol de merak ediyorum değişti mi değişmedi mi 🤭17 haftalık olduk
Halimeege Oymk_ozg Banada yüzde 90 kız demişti 17. Haftada yüzde 90 erkek dedi arkadan bakınca kıza benziyor dedi ayrintiliya kaldık. Yani çok güvenmeyin bende herkese kız demiştim iki oğlum var hayırlısı artık
ElifBademmm 11+4 de perinatolog ikili tarama testinde söylemişti cinsiyetimi hem ilk hamilelikte hemde ikincisinde
Sema2019 reyynasy yaa merak ettimm bende 11 de gitmistm belli degl demisti doktor şuan 14 haftaligim 15 te gidecem umarim belli olur ve insaAllah sizde ogrenirsiniz
hamileyimkiben reyynasy ben öğrendim erkek , direk açtı bacaklarını dr da şaşırdı ☺️ bu kadar da göstermeye meraklı bebek görmedim dedi☺️