reyynasy Gzmkk canım once kız gibi dedi sonra erkek dedi😀 bi dahaki ay netleşir heralde suanda erkek dedi bakalım
Pelo28 reyynasy cok sevindim canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bende maalesef tahmin yok ☹️ Doktorum seçemiyorum daha dedi
reyynasy Pelo28 Hayırlısı kuzum kızdır belki kızlar geç gösteriyor diyorlar amın canım inşallah sende kucagına alırsın saglıkla😍🙏
Pelo28 reyynasy sağol canım gönlümden geçende o bi oğlum var bide kızım olsun istiyorum çok ama tabi sağlıklı olsunda en önemlisi o ☺️
Ugurhilal reyynasy bana 11 haftalıktık %90 kız demişti 14 haftalıkta 99 kız dedi ama en güzeli detaylıyı beklemek daha net oluyor orda
Pelo28 Gzmkk bugün ikili teste giricem son şans öğrenemessem 6 hafta sonraya randevu verdi doktorum. 😔
bebeliannegeldi reyynasy ilk gebeliğimde 12 haftalıkken öğrenmiştim. Erkek dedi direkt doktor. Değişmedi sonrasında
Pelo28 Gzmkk ya ben yurtdışında yaşıyorum bizim burdakiler bi gıcıık kattiyen almıyorlar anca ariycam ağrım var ölüyorum bitiyorum diycem belki ozaman 🤣
Asu94 reyynasy ben 12 haftalıkken bi tahminde bulundu doktorum erkek dedi genelde bulundukları tahmin yüksek ihtimalle doğru çıkıyormuş net birşey için 16. Haftada netleştiricem dedi .
Gzmkk Pelo28 hadi ya hayırlısı olsun inşallah banada söyler 🤗 ben kardeşimle gidicem ufak kutlama yapalım dedik tabi allah nasip ederse 😊