Deletedmom434 dilosss tabi bulantı kusma yaşayacaksın diye kesin bir kanı yok çok normal kolestaz tanısı içinde muayene olmalısın🌸
Deletedmom434 Flz sürekli gazını çıkart imkanın varsa reflü yatağı al birde karnına sırtına bebek yağıyla masaj yap
Flz Deletedmom434 reflü yatagı var ama gazımız yeni yeni başladı uykusunda bile ıkınıyo agrı çeker gibi 🙄 kimyon ya da rezene versem mi!?
YasinNaciyeBayraktar Deletedmom434 bişey sorcam bende erken doğum riski olduğu için progestron kullanıyorum onu kullanmaya başladığımda bebek sanki az hareket ediyo
Deletedmom434 dilosss bünye ile alakalı bir durum😊Bende kustum diyebilecek kadar şey yaşamadım 12. Haftada başladı 13+6 da bitti
Kubdenya Deletedmom434 bebeğinin kafası 2 gündür midemin üstünde gibi dokununca kafa hissediyorum bi de daralıyorum. Napmaliyim.bi de bel fıtığı var çok ağrım oluyor oturarak calisiyorum bankacıyım 29+6yiz
Aryam Deletedmom434 canim merhaba❤️17 hafta olduk biz bu gun ve kiz🦋Birtanem sorum shu 17 haftalik bebegin kilosu 150 gr normalmi chok ve ya az mi ve 14 sm