Ftm84 Deletedmom434 slm sezeryan sonrası vajinal Doğum ile ilgili ne düşünüyorsunuz ilk bebeğim 4 sene önce zorunlu olarak sezeryan ile dünyaya geldi şimdi 10 haftalık hamileyim ve vajinal Doğum istiyorum bi tehlike arz eder mi
Deletedmom434 Ftm84 5 yıldan önce bazı hastaneler yapmıyor diye biliyorum ama sezaryenden sonra normalde yapılabiliyor
GamzeCan Merabalar bizde kan uyusmazlığı var test yaptık bi sorun cıkmadı doktor herhangi bi uyumsuzluk yok dedi cocukla benim aramda ama sanırım bu kontrolde tekrar bakıcakmıs ve bunu takip edicekmis bu normal mi acaba
Sdyrn 9 aylık kızım var ve şuan 6 haftalık hamileyim bebeğim hala emiyor diş çıkarma dönemi birden bıraktırmak da istemiyorum
Flz Yenidoğan bebeğin yüzünde sivilceler çıkar mı ? Kırmızı nokta gibi bişeyler bide sivilce cıktı oglumda 🙄🙄
Mervesu Merhaba ben 8 haftalık hamileyim bu ıkı haftadır yemeklerden çok midem bulanıyor kahvaltımı bile zar zor yapıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz
betl0 39+4 üz🤦🏻♀️ oğlumun gelmeye niyeti yok gibi bugün kontrolden geliyorum 2 cm açılmam var sancım gelse doğuracak haldeymişim fakat oğluşum kanala girmemiş cuma tekrar gel dedi 🤦🏻♀️ Doğuramadıkca strese giriyorum ne yapmam lazım kanala inmesi için😱
dilosss Deletedmom434 canım ben ilk gebeliğimde tetenoz yaptırdım 1 yıl oldu şuan yine hamileyim yaptırmama ve sağlık ocağına yeniden kayıt Açtırmama gerek var mı
htcmuhammed Deletedmom434 bugun gebelik testi yaptim pozitif cikti ama akintilarm var pembe kahrengi kan rengi gibi nedem boyle oldu gercekten hamilemiyim acaba?
dilosss Deletedmom434 canım bide 10+5 haftalık hamileyim hiç kusma yaşamadım bi sorun var mıdır neden kusma olmadı? Bide kaşıntılarım oluyor çok az kolestaz değildir değil mi 🤗
Deletedmom434 dilosss tabi bulantı kusma yaşayacaksın diye kesin bir kanı yok çok normal kolestaz tanısı içinde muayene olmalısın🌸