Cnnckr Deletedmom434 merhaba 12 günlük bebeğim var göğüs ucumu yakalayamadı hiç :( silikon göğüs ucuyla emzirmeyi deniyorum sürekli ama çok sinirleniyor almıyor. Wee ve avent göğüs ucu var elimde. Aventin göğüs ucu çıkarıcı bir aparatı var onu aldım onunla da çıkmıyor uç. Pompayla bile çıkmıyor. Biberona alıştı maalesef lıkır lıkır aksın istiyor ağzına. Günde 2 defa filan 60 cc anca süt sagabiliyorum. Diğer öğünlerinde hep mama. Sarılık oldugu için çok çaba gösteremedik aç kalmasın diye. İyice biberoncu oldu. Şimdi 2 saatte bir 60 cc ile besleniyoruz. Günde 2 defası anne sütüyle oluyor bu beslenmenin. Kilosu 3500 bebeğimin. Mama veriyorum diye su vermem gerekiyor mu bilmiyorum. Beslenmesi yeterli mi. Şu an 12 günlük. Doktor kontrolümüze de daha var. Kimse mama hakkında bilgi vermiyor mamayla ilgili bir şey sorsam hemen anne sütü nutuklarına başlıyor herkes. Deniyorum çabalıyorum ama aç da bırakamıyorum mama vermek zorundayım :( size sorum cok az miktarda anne sütü alan öğünlerini mamayla geçiren bebeğime su vermeli miyim. 2 saat arayla 60 cc uygun mu? Beslenme düzeni ne zaman değişecek?
Zelihaaaa Deletedmom434 8+3 günlük gebeyim guatrm oldugnu öğrendm 5.41 degerim bebeğe bi zararı olmusmudur ?
Deletedmom434 Cnnckr kilo alımı herşeyi normal mamadan sonra çok az su verebilirsin,beslenme düzeni 3-4 aydan sonra oturur ancak🌸
Mery94 12+3 haftaligiz bugün doktor tahminim yüzde 80 kiz dedi ama sizce beklemelimiyim kiz cocugu gec gösterir diyorlar herseyi belliydi eli ayagi
Selocanbus 5 haftalık hamileyim inanılmaz derece belim ağrıyor duramıyorum ve ayak bileklerime kadar bacaklarımda sızlama var geçmiyor, bulantım ve istiğfar ediyorum 😐 bişey yiyemiyorum
Deletedmom434 Alyatospik ikisinden de al canım doğumdan sonra gecelik giyersin yürümeye başlayıncada hareket edincede pijamaya geçersin
Mom534545 Deletedmom434 merhaba canm bnmde 2 3 gündür karnında kalp atışı gibi anlatamıyorum o hissi seyirmesi var 9 haftalık hamileyim nedir bu acaba yavaş yavaş hissediyomuyum
Yasemindemirtas Deletedmom434 canım doktor bana zalaın fitil verdi. Ama ne sıklıkla kullancagımı demedi. 2 kutu vermis. İçinde 1 er tane var. 2 gece üst üste kullanim mi ? Yoksa ara vermem mi gerekiyo ?
HakanDuyguGl Cnm ben 25 haftalığım arada karnıma sancı giriyor. Normal mı bırde isim malesef ayakta felan oluyor eğilip kalkıyorum zararı olur bebeğe dıye korkuyorum
Yasemindemirtas Deletedmom434 peki ben yarın idar kültürğ tahlili vericem canım. Fitili kullanmadan gitsem daha iyi dimi ? Sonucların dogru cıkması için ?