Tusem Tırnagımı yanlş kesmemden dolayı gecen aylarda ıltıhao cıkmıştı. Aynı parmağım sızlıyor uyustu acıyor sıstı yanma hıssı. Esim diyor parmağında dolama cıkmış yarın doktor patlatır onu diyor. Acaba cocugma zarar verırmı 😞😞😞😞
Aryen Deletedmom434 merhaba size bişey soracağım ben zor bi Doğum yaptım Doğum esnasında bebeğim çıksın diye pompa uyguladılar ve kafasında kızarıklık olduğu için kuveze aldılar benim pek bilgim yok olan varmı bu gerçekten olabılırmı zorlu doğumlarda yoksa ihmal mi
Meddythemama Deletedmom434 evde doğum yapmayı düşünüyorum. Ebeyi eve ücretli çağırsam kabul eder mi sizce etik midir
Deletedmom434 Meddythemama evde doğum yapmanı tavsiye etmem ebeler gelir fakat enfeksiyon kapma riskin çok yüksek
Miri Merhaba 40+0 haftalık oldum bugün kontrolüm vardı doktorum 41 e kadar bekleyip salı yada çarşmba yatış vererek suni sancıyla doğumu başlatıcağını bekleyerek riske girmek istemediğini söyledi sizce ne yapmalıyım çok kafam karışık inşaallah 41 e kadar doğumum kendiliğinden başlar çok dua ediyorum ama beklesem gerçktende riks altında olurmuyum yada suni sancıyla normal doğurma ihtimalim var mı nedir Doğum kendiliğinden başlarsa daha mı kolay oluyor ?
Deletedmom434 Miri normal doğum ihtimalin elbette var,iki türlüde kolay olabilir acı eşiğine bağlı.. ada çayı,tarçın çayı,sıcak su ile duş yada oturma banyosu bunları deneyebilirsin sancın için yardımcı olacaktır😊😘
Miri Deletedmom434 çok teşkkür ederm inşaallah kendiliğinden başlar başlamazsada inşaallah suni sancıyla normal doğururum şayet öyle olursa arkadaşlara fikir olması adına bütün detaylarıyla doğum hikayemi paylaşacağım 🙏🏻🤗
Ecrinimleyla Deletedmom434 sarılık olmasın diye Yen’i doğduğunda serum suyu içiriliyo ben ilk kızım da içirmiştim hiç sararmadı ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi sıkta emzirmiştim
Deletedmom434 Ecrinimleyla içirme yinede canım çünkü sarılık olmaması için gerekli maddeler anne sütünde mevcut ilk 3 ay 2 saatte bir emzir😘
KadriyeDerin @igdc canım 28+6 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri biraz azaldı sanki öyle tekme atar dışardan görürdüm bu 2 gündür öyle şiddetli değil ve gün içinde pek duymuyorum müzik falan dinliyorum iş yapmıyorum yatıyorum çok az hissediyorum normal mi nolur içimi rahatlat hani ayın 12 sinde doktor kontrolüm gitmek istemiyorum malum devlete gidiyorum çok yoğun
Deletedmom434 KadriyeDerin normal canım telefonunun flash ışığını karnına tut ışığa duyarlı oluyorlar oynayacaklar günün çoğu zamanını uyuyarak geçiriyorlar bazen az hareket etmeleri normal
B-P-R Deletedmom434 Merhaba 😊 ya Ben 4 haftalık Hamileyim Şuanda Bebeğin ultrason da gorunmesi normal demi Bide hiç mide bulantısı yok bende sadece halsizim Hiç bişey yapasim yok