Deletedmom434 KadriyeDerin normal canım telefonunun flash ışığını karnına tut ışığa duyarlı oluyorlar oynayacaklar günün çoğu zamanını uyuyarak geçiriyorlar bazen az hareket etmeleri normal
KadriyeDerin Deletedmom434 çok sağol canım benim bu 2 oldu yardım ediyorsun Allah’ta sana yardım etsin çok sağol ❤️
Annehatice Deletedmom434 meraba bugun kontrolum vardi 32 haftalik hamileyim doktorum bebegin kafasi onde gidiyo büyük dedi neden acaba nasil olucak ne yapicaz morelim bozuldu biraz🙈
Deletedmom434 Annehatice hiç bir sorun olmaz eğer 3 hafta ileride değilse kuzum😊 takma kafana belkide ilerleyen haftalarda haftasına düşer belli olmaz😊
Annehatice Deletedmom434 3 hafta önde dedi doktor kontorlleri yaptik bi sorun yok dedi genetik dedi bilmiyrm ya kafam cok karışık 🙈
Deletedmom434 Annehatice rahim ağzını kapatacak kadar bir sorun teşkil etmiyorsa başka bir sorun yaratmaz,rahim ağzını kapatacak derece ise doktorunuz risk almayıp size sezaryeni teklif edecektir
Deletedmom434 Annehatice tabikide hayır rahim ağzını kapatmadığı sürece bir sorun yok.. sadece kafası büyük dendi değilmi bir hastalık adı söylenmedi? Söylenmediyse hiç bir problem yok demektir
Elf_zlp Deletedmom434 doğumdan sonra bebeği hemen yıkamak gerekirmi yoksa üstündeki yağ tabakasıyla kalmasımı doğru olur ?
Deletedmom434 Elf_zlp yağ tabakası yani verniksle kalması daha doğru çünkü bebek için gerekli vitaminler bulunuyor😘
Emrenil86 Deletedmom434 genel anestezi ile sezeryana giderken sakinleştirici istersek vurulabiliyor muyuz ?