denizcim Deletedmom434 bebek doğduğunda sarılım olmasın diye birşey içirilirdi nedir bu? Şekerli su gibi ama tıbbi adını bilmiyorum
1melek1annecik Dün ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Doktor görebilmek için biraz cihazı bastırdı bnde kasıldım bebek zaten hareket etmedi Ama kalp atışını duyduk arkası dönük olduğu için hem tam ölçüm yapamadı hem de 0.8 yazmış bi sorun var mı ikili test sonuçları da 10 gün sonra çıkacak. Düştü işte içime kurt 😧
Deletedmom434 Yasemindemirtas 23. Haftada bebeğin hareketlerini az hissedip bir gün hissetmek normal bebeğin hareketlerini düzenli olarak 27-32 haftalar arası hissedersin
Deletedmom434 HaticeTabak idrarda biraz bakteri var doktorunuz ilaca başlayabilir şekerli şeyleri çok tüketme birde doktorunlada görüş sonucu
Ecrinimleyla Deletedmom434 sarılık olmasın diye Yen’i doğduğunda serum suyu içiriliyo ben ilk kızım da içirmiştim hiç sararmadı ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi sıkta emzirmiştim
1melek1annecik Deletedmom434 teşekkür ederim cevabınız için ☺️ inşallah bi sorun yoktur dayanamayıp aradım doktor ense kalınlığı normal ikili test sonucunu da bekleyelim dedi 1 hafta çabucak geçsin inşallah ☺️
Minikpirincim Deletedmom434 squati normalde de yapamayan biriyim ben. Gunde 2 saat yuruyorum 2 kere 1er saat olmak uzere. Merdiven cikmanin faydasi olurmu. Cok tesekkur ederim
Aysktr Merhaba 10+2yiz bebisimle ama karnımda batma sağ yada sol da ve hafif orta dereceli ağrılar oluyor bu normal mi su ana kadar hep ağrım olurdu ama batma eklendi iğne gibi batıyor suandada uykumda farkettim ve uyandım korkulacak birşey değildir dimi 😕
Yasemindemirtas Deletedmom434 canım doktor bana zalaın fitil verdi. Ama ne sıklıkla kullancagımı demedi. 2 kutu vermis. İçinde 1 er tane var. 2 gece üst üste kullanim mi ? Yoksa ara vermem mi gerekiyo ?
21147nisa Canım daha öncede yazmıştım 6+4 haftalığız biz düşük tehlikem vardı evde yatıyorum genelde beni zorlayacak bi iş yapmıyorum ama bugün ilk defa sol kasık tarafıma iğne batar gibi bi agrı girdi bir dk fln kıvrandım nerdeyse bi sorun varmıdır doktora gitmeliymiym
Deletedmom434 21147nisa yerleşme ağrıları olabiliyor genelde kanama olmadıkça bir sorun olmuyor fakat içini rahatlatman açısından görünebilirsin😊😘
Busraela Deletedmom434 4 gün önce doğum yaptım bebeğimin kan şekeri dusuk dediler ve yatış verdiler nedeni ne bunun cok ciddi bir durum mu lütfen yardimci olun
Deletedmom434 Busraela anne sütü yetersiz gelmiş bu yüzden kan şekeri düşmüş olabilir düzelecektir endişelenme😘
Busraela Deletedmom434 evet sütüm gelmedi mama verdiler yine de yukselmedi 4 gündür orada biraz beslenmesi yukseldi dediler bikac güne iyi olur mu acaba😥
Deletedmom434 Busraela tabiki iyi olur korkma hiç😊😘sütünün gelmesi içinde rezene ve kimyon karışımı çay tüket
Busraela Deletedmom434 Allah razı olsun şuan sarı sütüm geliyo goturuyoruz seruma karistirip veriyolarmis dediginizi de tüketicem🙏🙏