Deletedmom434 Esmiram_ araştırmaya görün derim kuzum imkanın varsa göründüğün yerler özel hastane ise sezaryen içinde öyle söylemiş olabilirler devlete veya araştırmaya görün
Esmiram_ Deletedmom434 sezeryan doğum icin mi gerilik var demişlerdir? Yarın tekrar dr gorunucem eğer durum ciddiyse şehir dışına gidicem sizce 37 de sezeryan olur mu
Deletedmom0011 Deletedmom434 ikili testte pappa mom degeri 2.55 cikti sınır kac ve riskim cok mu yüksek
babydfn Deletedmom434 3 gündür ara ara kramp tarzında karnıma giren ağrı var ve ishalim doktorada gittim bebeğe bir zararı olurmu evde ilaçsız geçirmeye çalışıyorum :(
deletedmom321 Elfayldzl2016 canım teşekkür ederim ben onu 2 ay önce yazmıştım ama yine de Allah razı olsun :)
Deletedmom434 Elfayldzl2016 değişiyor durgun olanda var hareketlenende 😊 detaylı ultrasonda 18-24 haftalarda yapılıyor
Elfayldzl2016 Deletedmom434 renkli ultrasona ne zaman bakılıyor tani kaçıncı haftada bakıyorlar çok sabırsızlanıyorum kızımı görmek için
Deletedmom0011 Deletedmom434 3 lü test yaptirman gerekli biraz yuksek dedi ama tam aciklamadi tam bir bilgi vermedi
Deletedmom434 Elfayldzl2016 her hastanede farklı oluyor özellerde bile bazen renkli ultrason olmuyor benimde aynı şekildeydi ben tıp merkezinde renkli ultrason bulup girdim
Elfayldzl2016 Deletedmom434 ben gyno lomexin diye fitil kullanıyorum sabah kalktığımda su gibi bişey geliyor normal mi yoksa suyum mu geliyor
Baloglan 2 gün önce kontrol için hastaneye gittik nst de ağrım çıktı ama ben hic hissetmiyordum doktor yatış verdi ertesi gün muayene oldum 1 cm açıklık var dediler nst de yine ağrı çıktı hastaneden çıkmak istedim sancimi evde çekmek için eve öğlen geldim karin ağrım ve bel ağrım çok fazlaydı ve duzensizdi gece 10 da hastaneye gittik ebe muayene etti açıklık ve silinme yok dedi eve gönderdi nasıl oluyor bu 2 gündür evdeyim ara ara karnımın altı ağrıyor ama düzensiz tuvaletten sonra rahatlıyorum bu arada 38*5 im