Baloglan Deletedmom434 2 gün önce kontrol için hastaneye gittik nst de ağrım çıktı ama ben hic hissetmiyordum doktor yatış verdi ertesi gün muayene oldum 1 cm açıklık var dediler nst de yine ağrı çıktı hastaneden çıkmak istedim sancimi evde çekmek için eve öğlen geldim karin ağrım ve bel ağrım çok fazlaydı ve duzensizdi gece 10 da hastaneye gittik ebe muayene etti açıklık ve silinme yok dedi eve gönderdi nasıl oluyor bu 2 gündür evdeyim ara ara karnımın altı ağrıyor ama düzensiz tuvaletten sonra rahatlıyorum bu arada 38*5 im
Deletedmom434 Baloglan normal canım bazen öyle olabiliyor sıcak duş al çömel kalk açıklığın için merdiven in çık
Baloglan Deletedmom434 sıcak düş aldım ara ara belim ve karnımın altı ağrıyor doğum yakın mi acaba teşekkür ederim bu arada 🤗
Deletedmom434 Baloglan yakında olabilir kuzum uzakta bebişlere bağlı ya doğum genelde onlar ne zaman istiyorsa o zaman başlatıyorlar doğumu😊🙈
Arasinannesi2 Deletedmom434 bebeğim 36+5 haftaligim 2900 35 haftalıkkende aynıydı 2 haftadır hiç kilo almıyor
Arasinannesi2 Deletedmom434 muz kasar felan tuketiyorum ama 2 haftadır aynı yani doktormu yanılıyor anlamadım gitti
Gulo8984 Deletedmom434 doktorlara sezeryan dahamı kolaylarına gelior acaba fikrinizi öğrenebilirmiyim? Bana çatın dar diyip sezeryan önerdi bende bişy diemedim ama soru işareti var aklımda kolayına geldiği için mi böle yaptı acaba
Deletedmom434 Gulo8984 evet🙈 eğer özel hastaneye gidiyorsan ve gerçekten önemli bir durumun yoksa(atıyorum gerçekten çatı darlığı) sezaryene yöneltmek için kolaylarına geldikleri için birşey buluyorlar benide normalden vazgeçirmek için daha 27. Haftamdayım normal doğumdaki komplikasyonları bilip nasıl cesaret edersin dedi bende doktorumu değiştirdim araştırmaya gidiyorum sende doktoruna güvenemiyorsan eğer devlete yada araştırma hastanesine kontrole git belkide çatı darlığın yoktur😊
Ilknurclb Deletedmom434 merhaba 25 +4 günlük hamileyim bugün dr gelişim geriliği var dedi 24 haftalık görünüyor iyi beslen dedi ne yapmalıyım ekstradan çok üzgünüm 😢
Deletedmom434 Ilknurclb 1 hafta gerilik var ilerleyen haftalarda toparlar soda,kaşar peyniri,muz,ceviz,fındık,badem,ıspanak,yeşil mercimek,bulgur
Mjgn Deletedmom434 merhaba24+3 haftalık gebeyim iki gün önce uçak yolculuğu yaptım yolda biraz sarsıldım eve geldiğimden beri kasığımda ağrı var ve rahmimde bebek her tekmelediğinde sanki çıkçakmış gibi baskı ve ağrı hissediyorum.Çok fazla akıntım var ve sanki iç çamaşırım su gibi oluyor.İntden baktım pelvik ağrı yazıyordu erken doğuma nedn olabiliyormuş sizce durum nedir?
Deletedmom434 Mjgn doktora bir görün derim canım normal bir durumda olabilir anormal birşeyde olabilir en sağlıklı yanıtı muayene sonucu alırsın
Sedakanikyis Deletedmom434 Buzluktan sütlerimi çıkartıyorum yoğun bir koku ve acımtrak bi tat var. Bebeklerim yoğun bakımdayken götürdüm herhangi bi sorun yaşamadık hemşireler sıkıntı olduğu zaman söylüyorlardı çünkü. Bozuk falan da değil sütler. Ama kokusu ve tadı yüzünden vermekte tereddüt ediyorum. Bu konuda bi bilginiz var mı?
Sedakanikyis Deletedmom434 Vermeli miyim yani ebeme sordum anne sütü çok tatlı olmaz zaten demişti bana.
Aysa Merhaba bende bisi sormak istiyorum.plasenta rahim agzina yakinken normal dogum olur mu acaba?riski war mi
Deletedmom434 Aysa olur ama şöyle bir durum var plesanta öndeyse sezaryen olur çünkü genelde önce bebek daha sonra plesanta çıkıyor