Mervesonerr Deletedmom434 bebeğimin böbreğinde büyüme görüldü31haftalığım sağ 10.7 sol 8.2 görüldü böyle olupta Doğuma kadar geçen var mı
Deletedmom434 Mervesonerr evet geçebilir doğumdan sonra çocuk doktoru muayenesi en doğru bilgiyi verecektir
Deletedmom434 Flz hayır canım kısa süreli uyuyorsun sezaryen bitince ayılıyorsun fakat kendine gelmen 1-1,5 saatini alıyor uyku halinde oluyorsun birde bu süre zarfında üşüyebiliyorsun yanına hırka çorap al istersen😊
Alyamm Deletedmom434 merhabalar doktora gittim ultrosonda baktı ama kese göremedi betahgc istedi 3192.5 çıktı sonra büyük ultrosona yolladı beni kese orda görüldü büyük ultrosondan sonra doktorum 5 + 2 günlük hamilesin dedi ama kendi ultrason da göremediği için keseyi endişeliyim bi sorun varmı diye normal mi ?
deletedmom205 Deletedmom434 şimdiden teşekkür ederim ben 17haftalik çift yumurta ikizi hamileyim ve son günlerde göbek deliğim çok sızlıyor ned3n acaba genellikle haraket halindeyken oluyor
Deletedmom434 deletedmom205 bebişler büyüyor rahim büyüyor o haftalarda birde rahim göbek deliğine çıkıyor o yüzden endişe edilcek birşey yok😊
Mervesonerr Deletedmom434 canım 32haftalığım göğsümden süt geliyor ve göğüslerim sızlıyor sürekli neden acaba
deletedmom205 Deletedmom434 bişey daha sorcam ev işi yapıyoruz ve her yaptığımda belim kopacak gibi oluyor ayağa kalkamiycak hale geliyorum tavsiyen var mı ev işini yaparken n önerirsiniz..ayrıntılı ultrason ne zman girrerim bide
tugbaninmucizesi Deletedmom434 15+1 ultrasondaki görüntülerinde ölçülerinde bacak boyu FL 6 gun geri çıkmış doktoruma sordum bu haftalarda kisa çıkabilir dedi bu hafta da çıkması bu kadar normal mi 😏
Deletedmom434 deletedmom205 temizlik yaparken kendini çok yormadan yap bel ağrın içinde ılık duşu öneririm detaylı ultrasonda 18-24. Haftalar arası yapılıyor 🙈
Nadiye Deletedmom434 merhaba ben 34+ 5 haftalığım. Benim rahmim vajina bölgesi çok ağrı oluyor. Hem iç taraf hemde yanlar. Resmen yürüyemiyorum. Yatakta sağa sola dönemiyorum. Kalkarken zorlanıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Bide bebeklerde kordon dolanması oluyormuş bunu anne anlar mı acaba . Allah korusun bişey olmasından korkuyorum. Aklıma hertürlü şey geliyor
Dilekkkk Deletedmom434 ya canım doktor böbrek genişlemesi gördü ürolojiye yönlendirdi ne gibi bi zararı var bunun bebeğe bana moralim bozuldu
Deletedmom434 Nadiye anne anlamaz ancak ultrasonda anlaşılır bebişin pozisyonundan dolayı ağrı hissetmen normal o haftalarda yeri daraldığı için baskı yapıyor vajinana
Esmiram_ Deletedmom434 merhaba ben yaklaşık 37 haftalgm doktorum kafa ve karin ölçüleri hiç biri tutmuyor geri diyor başka 3 tane doktora göründüm hepsi farklı bişey diyor rahimimde de sertleşme olduğunu söyleşiler ayrıca biri iyi ikisi kötü diyor ne yapmalıyım yardımcı olun araştırmaya sevk ettiler. Araştırma hastanesi de olduğum şehirde yok ne yapmalıyım sizce 😣 sezeryanla bebeği alabiliriz bebeği dedi bi dr ve 3 doktor da kiloları çok farklı farkli soylediler
Dilanteza Ben dün çiğ köfte yedim 5 haftalık gebeyim dündendir karnım ağrıyo bi sorun olurmu acba @Deletedmom434
Baloglan Deletedmom434 2 gün önce kontrol için hastaneye gittik nst de ağrım çıktı ama ben hic hissetmiyordum doktor yatış verdi ertesi gün muayene oldum 1 cm açıklık var dediler nst de yine ağrı çıktı hastaneden çıkmak istedim sancimi evde çekmek için eve öğlen geldim karin ağrım ve bel ağrım çok fazlaydı ve duzensizdi gece 10 da hastaneye gittik ebe muayene etti açıklık ve silinme yok dedi eve gönderdi nasıl oluyor bu 2 gündür evdeyim ara ara karnımın altı ağrıyor ama düzensiz tuvaletten sonra rahatlıyorum bu arada 38*5 im
Deletedmom434 Esmiram_ araştırmaya görün derim kuzum imkanın varsa göründüğün yerler özel hastane ise sezaryen içinde öyle söylemiş olabilirler devlete veya araştırmaya görün