Merve-bebek Elif0712 hayırlısı ile kucağınıza almak nasıl olsun kaçıncı haftada öğrendiniz peki cinsiyetini?
Merve-bebek 16+5 cinsiyetini bi türlü öğrenemedim tahmin bile etmiyor doktorlar devlet hastanesi olduğu için olabilir mi ultrason ekranı çok kötü çünkü
Canfideee https://resmim.net/i/YuO8C benimki de 15+3 henüz cinsiyet belli değil bende çok merak ediyorum açıkcasi bı tahmin alayım
Merve-bebek Elif0712 ne güzel ya bizim daha bişi demediler devlet olduğu için görünmüyor diyorlar çok merak ediyoruz ama
Betulcanak Merhaba kızlar, biz de 17 haftalık olduk bugün, kızım olacak ❤️ Hareketler ne durumda, hissediyor musunuz hiç🤪
Elif0712 Merve-bebek devlette kullanilan cihazlardN genelde gec ogreniliyor malesef biz cok net gorduk
Surimsine 0322sukran bugün ki muayene de bizim de net erkek olduğunu öğrendik 😄 sanırım erkekler erken gösteriyor kendilerini😀
Merve-bebek Elif0712 ne güzel çok şanslısınız gerçekten rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Basak Minnakannesiii aynıyız bugün gittim hiç kıpırdamadı keyfine düşkün gittm yemek yedim geri geldim yinee göstermedi istifini bozmadı bizmki yarn yine gidicem 😀
Hilal1995 Minnakannesiii benimde aynı 22 nisan cinsiyet nedir sizin benim 11 haftalıkken kıza benzettim demişti