neslitolgaa Gamzelican 12 ağustosa gün verdi bugün doktorum 😊 bende çok heyecanlıyım hem hemencik geçsin günler istiyorum hem de çok korkuyorum. Farklı duygular içindeyim hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 😊
Gamzelican neslitolgaa bende hem korkuyorum stres oldum hemde cok heyecanlıyım karmakarısık duygularım.. korku konusunda yalnız olmadıgıma sevindim :) sağlıkla alalım kucagımıza inşallah neslitolgaa bende
Nefii Gamzelican 6 ağustos bizim de 😊 aslında aşırı sakinim galiba cuma günü bastıracak heyecan 🤷🏻♀️
Anneyimm2 Gamzelican merhaba bizimde bugun bellı oldu gunumuz 11 agustos inşallah cok heyecanlıyım saatler gecmıyor sımdıden
AyseguLena tgba22 Canım sıkma canını hiç içini ferah tut, daha bugün biri normal doğum yaptı bebekte 3 tur dolanma vardı 😍
tgba22 AyseguLena ay inşallah az hareket ediyor bugun de benim de biraz aklıma takıldı ama az kaldı diye düşünüyorum
AyseguLena Gamzelican ayy o zaman gününüz gelince daha bir heyecanlı olursunuz 🤓 sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza 😍
AyseguLena tgba22 aynen canım artık yerleri daraldığı için eskisi kadar hareket edemiyorlar, daha çok itekliyorlar ara ara 🤗
Nefii AyseguLena sıcaktan hep bunlar 🤦♀️ Sıcaktan yapacak bir şey bulamıyoruz ki 🤷🏻♀️ Azcık serinleyeydi iyiydi de işte 😔
mucizem0111 kayra_06 ters bebek annesi olarak benimde 36 haftada sezeryan günü verdi artık bu haftadan sonra dönmesi çok zor olduğunu söyledi 21 ağustosta alacağını söyledi dönersede mucize olacağını söyledi şuanda Günümüzü beklemedeyiz😊
kayra_06 mucizem0111 Teşekkür ederim bakalım doktorlar ne diyecek bekleyecekler mi yoksa gün mü verecekler