AyseguLena tgba22 aynen canım artık yerleri daraldığı için eskisi kadar hareket edemiyorlar, daha çok itekliyorlar ara ara 🤗
ceyda1508 Bizimde 10 ağustosa gün verildii😇 bir yandan çok heyecanlıyıım bi yandan da korkuyorummm güzel şeyler düşünüyorum sonra tekrar korku sarıyo valla🤦♀️
kayra_06 mucizem0111 Teşekkür ederim bakalım doktorlar ne diyecek bekleyecekler mi yoksa gün mü verecekler
Kbr11 Emine1310 amin canım inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım 🤲
yuvamerve17 Gamzelican benim haftaya belli olucak cünkü sezeryan istedigimi daha doktora söylemedim suan 36 haftalığım gittiğim de 37 olcak 38 e gün verir diye düşünüyorum. Szin kaç haftalık oluyır sesryan günü
Lillysmom Emine1310 benim de yarın ilikci doğumum ilk sezaryenim olacak aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum 😬
DerinMavii DenizAsel benim ablam spiral ollmustu ve ağrıdan duramamisti sonrasinda belki epiduralla beraberdi tam hatırlamıyorum
Nefii AyseguLena sıcaktan hep bunlar 🤦♀️ Sıcaktan yapacak bir şey bulamıyoruz ki 🤷🏻♀️ Azcık serinleyeydi iyiydi de işte 😔
Acemi-anne26 Gamzelican Bizim de 31 Ağustos ama ben o kadar bekleyeceğini sanmıyorum 🤣 38 dolmuş oluyor çünkü
Nefii AyseguLena aynen öyle ama allahtan az kaldı artık biraz daha sabredeceğiz sonra kavuşuyoruz miniklere inş 😊