ayse1205 Cananyildiz kaç kere verildi bilmiyorum anestezili olduğum için hiç bişe hissetmedim duymadım da yani yarın öğrenicem onu artık
Cananyildiz ayse1205 rahim seklndedd bi farklılk var normalde byle degl rahm sekli gördüğüm kadaryla ve kendiminkne bakarak ,ins iyi haberlr alrsn canm
bebisinannesi33 Canım merhaba öncelıkle şunu belırtmek ısterım kı benımkı tamamdn kendı rahım fılmıme bakarak yaptıgım bır tahmın hıcbırımız bu konunjn uzmanı degılız! Söyledımlerımjz yanlıs olabılır o yuzden hemen kendını kötü hissetme soktor ne derse o. Benım rahım şeklım yarım rahım tek boynuz olarakta gecıyor senınkınıde benımkıne benzettım ama benım bır tüpüm yoktu senın sankı ıkı tüpünde var ve acık gıbı. Yarım rahım bır dezavantaj degıldır gebelıge de engel degıldır ben şuan 10 haftalık hamıleyım tek tüpüm ve yumurta rezerv azlıgı oldugı ıcın tüp bebekle hamıle kaldım inşallah sen hiç uğraşmadan hamılelıgı tadarsın.
ayse1205 bebisinannesi33 keşke bi hamile kalabilsem iki yıldır hamile kalamadığım için artık rahim filmi çekildim zaten
meltemonen ayse1205 tüpün teki kapalı canım.. Ama tıkanıklık yapılan ilaçlı basınçla açılmış da olabilir film esnasında
bebisinannesi33 ayse1205 canım iyi yapmıssın bızde 3 yıl denedık hıc olmadı 4. Tüp bebekte hamıle kaldım ama herseyın zamanı var bunu bıl çabalamayı asla bırakma gec kalmayın elınızden geldıgınce doktora gıdıp deneyin olacak ınsallah zamanı gelınce
Aycicegim ayse1205 merhaba sıvı tek tüpten geçmiş bir tüp kapalı. Fakat bu nasıl bir çekim rahim şekli farklı çıkmış, üçgen olması gerek yada perde varsa kalp şeklinde falan olur burda tam anlayamadım. Çekim yaparken elinizi falan mı koydunuz karnınıza
Aycicegim ayse1205 çok geçmiş olsun canım, benimde tek tüp kapalıydı. Rahim ağzım kapalıydı, yumurtalıklarım rahmin arkasındaydı, çikolata kistlerim vardı yok yok du anlayacağın tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım 💕 Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Aycicegim ayse1205 radyoloji uzmanı da çekimden sonra rapor veriyor sizede söylüyorlar aslında birşet demediler mi
Beybilerim Cananyildiz doğru bildiniz arkadaşın doğuştan yarım rahimli görünüyor çünkü bnm byle durumum
minipanda Aycicegim bende kendimde ondan şüpheleniyorum sende agrı oluyomuydu belirtisi varmı bunun acaba
Aycicegim minipanda 2 yıl geçti üzerinden canım benim ağrım hep ilişkide oluyordu sonrasında da devam etti zaten
Mom54544 Aycicegim Tüpünüz mu tıkalı ? İlişki sırasında benimde ağrım oluyodu o baskıdan dolayiydi demekki laparoskopi olduktan sonra geçmişti
Mom54544 ayse1205 benimkide buna benzer gibiydi cekildigim yerde aşılama yapıldı sıkıntı yok denilip 2 kere özele gittim tüpümün birisi tıkalıydı laparoskopi oldum açılmadığını söyledi doktorum o tarafı aldım çok hasarliydi falan demişti sonra tüp bebekle hamile kaldım