Cananyildiz Evet artırıyorda.
Bende tek emriyoda gebelik elde edildiği için. 4 transferinde bu sefer 2 emriyo transfer edildi şansı arttırmak için. Yarım rahimde şöyle bişey var doğalda gebe kalabilen var doğuranda var ama tamamen şans meselesi. Ve içinde bulunduğun durumun dereceleri sıkıntıları çok farklılıklar gösteriyor kişiden kişiye. Tüp bebekle hamile kalıp doğuranda var. Önemli olan uygulanan tedavi ilerleyen sürecin gebelikde kriz yönetimini iyi yönetmek. Ama tabiki diğer gebelere göre sıkıntılı ve zor geçiyor. Dediğim gibi uterus unicornis hastalığın adı internette de bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Kendimden örnek vericek olursam bnm sağ tarafım var sol tarafımda minnacık bi rahim var fakat sol taraf sıkıntılı çnkü bağırsağa yapışık eğer alınırsa ölüm riskim var. Ameliyat ı doktorum sonraki plana bıraktı her zmn ki o aşamaya gelseydin olmaya düşünmüyodum. 3 yılda 4 transferim oldu 2 negatif 2 pozitifim oldu. İlk gebeliğimde bebeğimi kaybettim tek gebelikdi. Bu gebeliği de ikiz oldu rabbim kucağıma almak nasip etsin. O aşamaya gelmek için yalancı menapoz iğnesi vuruldum rahim kalınlaştırıldı öle transfer olduğumda başarı elde ettik. Yani anlattıkça çok şey var bnmki özetle byle