fenperest Sksksksks uyku yapmadi ama bi elim ayagim titrer oldu. Ara sira ama dr um ilacin yapabilecegini soyledi. Yine de tiroidlerine bakalim dedi ama cok sukur sorun cikmadi
Sksksksks fenperest çok şükür canım bir sorun çıkmadıysa intertten baktımda ben yan etkılerı okarak yazıyordu güzel sonuc alayımda bunlara rağzıyım
fenperest Sksksksks stres yapmayin, Rabbim bizlere en guzelini en hayirlisini verecek zaten. İcinizi ferah tutun🌸
tubaag Sksksksks yan etkisi çok ağır gelince fitil olarak kullanmaya başladım. Hem etkisi artıyormuş hem de 0 yan etki
Sksksksks tubaag bana çatlama iğnesinden sonra 4 gun boyınca gunlerını değerlendir dedi değerlendirdim ıgne vuruldugu gün baslamıstım
GzdE12- Sksksksks keşke bnde başlasaymışım bugün hormon da çok düşük çıktı değer , düşük yaparsın sağlıksız gebelik dedi bu hormon bebeğin kalmasını saglıyormus
Aslanyesm Sksksksks bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adetime 2 gün kala kasıklarımda batma oluyordu birde gögüs ağrım vardı ama aynı adet belirtisi gibiydi
Ece003 Sksksksks tabikide Allah biran evvel size dünyalar güzeli bir evlat nasip etsin benimde 2.5 sene olmadı çareyi tüp bebekte bulduk umarım sizin kendiliğinden hiç beklemediğiniz bir anda olur ☺️
11mrv11 Sksksksks progestan ı ne için kullanıyorsun bende çatlatma iğnesi klomen falan kullandım ama onu hiç kullanmadım. Gebeler kullanıyor o ilacı diye biliyorum düşük olmasın diye ama yanlış mı biliyorum
Funda___46 Sksksksks bende aşılama oldum bugün 9.günüm göğüslerim şişti agrimaya basladi arada bi baş dönmesi var bende progestan kullanıyorum sürekli uykum geliyor halsizlesiyorum
Sksksksks Funda___46 aramızda 1.gün var canım inşallah gebelik oluşmuştur sende bende bir belirti yok suan uyku baş dönmesi bazen kısıkkarda agrı bıde bugun mıde bulantısı oldu