Piremses0 Sksksksks baş dönmesi yapıyordu ağızdan alınca canım vajinal yoldan da akıntı yapıyordu başka yan etki yoktu
Sksksksks Piremses0 8.cı gunum zaten canım birdemlik devam edeyım katlanırım birazda inşallah sonucu güzel olur Rabbim nasip ederse 🤲😇
GzdE12- Sksksksks keşke bnde başlasaymışım bugün hormon da çok düşük çıktı değer , düşük yaparsın sağlıksız gebelik dedi bu hormon bebeğin kalmasını saglıyormus
GzdE12- Sksksksks bir işe yaramazmış saflıksız gebelik miş yumurtam sağlıklı değil büyük ihtimal dedi düşer dedi
Nayhan Sksksksks benim doktorum gece yatmadan önce vajinadan almamı söylemiştini yan etkilerini yaşamamam için. Bir gün unutup gündüz almıştım baya baş dönmesi halsizlik baygınlık hissi yapmıştı isterseniz gece yatmadan önce deneyin bir de😔
Sksksksks Nayhan günde iki tane canım birini mecbur gündüz alıyorum sonucu güzel oldunda katlanırım herşeye 🤲
CananB Sksksksks bende kulandım uyku mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyordu doktorum fitil olarak kulanmamı söyledi gecti zaten 3 ay kulandım
sweetbaby1 Sksksksks bende çok yan etkisi oldu hala o günleri unutamıyorum cok ağır bir ilaç migreni olanları özellikle yerden yere vuruyor. Uyku hali bulantı aşırı sinir baş ağrısı baş dönmesi vs daha aklıma gelmeyen bircok yan etkisi var:(
Zhraaltun Sksksksks fitil olarak kullaniyorm bn hc bir yan etkisi olmadi ama agz yoluyla alndgmda insani zorluyo die bikiyorm doktrna danis izin veryosa vajinal yoldan al canm rahat edersn
Kuzusu Sksksksks ben de duphaston kullanıyorum ama yan etkisi varmı bilemiyorum Uykum gelmesi belki de ilaçtandır😶