Sksksksks Uyku yapıyor mu sizdede kullandıktan sonra ne gebı belırtıler yasadiniz bırde catlama ıgnesı vurulduktan sonra belırtınız nelerdı bugun 6cı gğnüm bir belirtim yok
minnakanneeee Sksksksks bende progesteron kullandıktan sonra derin bir uyku sarıyordu beni bu yüzden öğlen ve akşam uyumadan önce kullanıyordm
mbt34 Sksksksks hap olarak mı kullanıyorsunuz? Söylediğiniz gibi yan etkileri oluyormuş ilacın bu yüzden fitil olarak da tavsiye ediliyor.
nevamm1 Sksksksks halsizlik,bayılma hissi doktorum progestan yan etkisi dedi degitirdi duphaston verdi🤷
balbocegim27 Sksksksks hap olarak aldığında görünen yan etkiler bunlar doktora sorarak vajinal yolla alabilirsin daha iyi olur senin için
Sksksksks minnakanneeee bende 11.30 da alıyorum birini aşırı uykum gelıyo uyumak istemesemde uyku sarıyo
mbt34 Sksksksks sorma imkanınız varsa sorun fitil olarak kullanın ya da yatmadan önce almak da belki çözüm olabilir.
elfmoom Sksksksks ağızdan alınca öyle oluyor neredeyse 2 aydır kullanıyorum çok çarpıyor benim inanılmaz kasık ağrılarım vardı öyle öğrendim hamileliğimi
Aysegelininkizi Evet biraz sersemlik yapıyor. Doktora sorarak fitil olarak kullanabilirsiniz hiçbir yan etkisi yok
Sksksksks Ece003 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah darısı bana olsun 2 senedır ıstıyorum dualarrınızda banada yer verırmısınız 😇
Ece003 Sksksksks tabikide Allah biran evvel size dünyalar güzeli bir evlat nasip etsin benimde 2.5 sene olmadı çareyi tüp bebekte bulduk umarım sizin kendiliğinden hiç beklemediğiniz bir anda olur ☺️