KucukAnne538 Tulaytemurxx Hastaneden hastaneye fark ediyor galiba bi süre bizim burda da yoktu ama 31inde açtılar şuan var
Selin12- Eylem_kaya07 ben perinetolejiye randevu almaya çalışıyorum ama bulamıyorum saat 4 te de girdim yok
Eylem_kaya07 Selin12- perinatolojiye randevu bulunmuyor hastaneyi arayıp söyleyin randevusuz bakılıyor diye biliyorum
GamzeBaz Tulaytemurxx yanı adamın bn suan ters hıc bseyını görmedim esımle embiyeye de gttk memnun kaldık ikisndende
Tulaytemurxx GamzeBaz Devlette tersleyen doktorlara denk geldigim icin ben embiyeyede gidiyorum devlette dogru duzgun birini bulsam gidicem
Selin12- Eylem_kaya07 aaa öylemi canım ben bir de hastaneyi arayım anca capaya buldum o da normal gebe bölümü acaba oradan sevk ederlermi
Ogretmenanne91 Randevular 2 haftalık açılıyor. Randevu alacağınız tarihten 2 hafta önce saat 16 da bakarsanız ilk randevuları bile yakalayabiliyorsunuz.
Kevse2015 Bende bursa sehir hastanesine gidiyorum doktorumun hangi gun orda oldgunu biliyorum bi onceki ay hangi tarihte aldysam o tarhi mhrsde bekliyrum sayfa yeniliyorum ama hastaneye hdip sabah saatlerinde randevu alinabiliyo direk die biliyorum
Tulaytemurxx Kevse2015 Almıyolar bigün öyle gittim randvau alamnız gerekiyo burdan sıra vermiyoruz dedi 🙄