Tulaytemurxx Allahım kafayı yicem bi randavu alamıyorum hicmi acılmaz ya bursa şehir hastanesine giden varmı
Selin12- Tulaytemurxx maalesef devlet hastanelerine randevu bulamıyorum benimde perinetolijiye gitmem gerekiyor ama maalesef bulamadim
gamzeozer16 Tulaytemurxx bende gidiyorum canım henüz yeni gitmeye başladım daha öncelerdede gitmiştim ama malesef randevu sıkıntısı bende yaşıorum şuan arıyorum ama bulamıyorum eğer hanımefendinin dediği gibi tam 4 de acılırsa denicem
mco Selin12- o bölüme bakan bi bayan hocanın yanına git saat 3.5 civarı. Doktora randevu bulamadığını gününün geçmek üzere olduğunu söyle son hastanızın bitmesini beklesem beni muayene eder misiniz de. Ricanı kırmazlar elbet biri seni muayene edecektir.
Eylem_kaya07 gamzeozer16 Evet açılıyor Perşembe ve cuma günleri randevu çıkmaz oda hafta sonuna denk geldiği için
GamzeBaz Tulaytemurxx blkı sana demişimdir dha önce bir defa randevu aldım dha randevu almadım elime imzalı kaşelı kagıt verdı hep
Selin12- Eylem_kaya07 ben perinetolejiye randevu almaya çalışıyorum ama bulamıyorum saat 4 te de girdim yok