Fatmabulutt bukusum adetime 6 gün var şimdi gördüm kan vericem sizce nasıl olur erken gebelik testiyle yaptım şu çubuklu olandan
papatya56 Bfduam İki gündür mıdem bulanıyo akıntım var kasıklarım agrıyo kendimi çokta ümitlendirmek ıstemıyorum
papatya56 Tusami Benımde dün bulandı önceki gunde bulandı kendimi cokta umutlandırmıyorum ikinci gebeliğimde hiç belırtım yoktu üç günüm gectı test yaptım çift çizgiyi görmüştüm Rabbım hepimize nasip etsin İnşallah bu ay
Bfduam Fatmabulutt çok mutlu oldum topiğimizin ilk annesi🤲 hayırlı olsun, ayağını sürttün, devamı gelir inş🤲
Tusami Fatmabulutt ya canım çok sevindim 🥳🥳🥳topiğimizin ilk annesi 👏👏👏👏tüm belirtilerini yaz bize 😄inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler 🤲
bukusum Fatmabulutt ayy tabidi umitlen. Bize dr dua et canim. Bu ay bizdr hayirli haberi aliriz insallah.cokkk sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin. .🙏🙏🙏🙏
Fatmabulutt papatya56 şimdi gidiyorum kan vermeye canım bişeyler çekiyo yemek olarak su çok içiyorum koca koca bardaklarla belim ağriyo kasıklarım batıyo akıntım yok lavaboya fazla gidiyorum başim ağriyo göğüslerimde hassasiyet var bi 6 7 gündür
papatya56 papatya56 Benımde 7 gun var basım cok ağrıyo üç gündür kasıklarım batıyo mıdem bulanıyo iki gündür akıntım var