Tusami Cutemomy inşallah canım birbirimize bol bol dua edersek olur belki, kulun kula duası daha çok kabul olurmuş🤲🙏
Bfduam Tusami o zaman net ne zaman kaldığın buna rağmen baksana kanda hemen çıkmamış. İlişkiden, yumurtlamadan kaç gün sonra çıkmıştı?
Tusami Bfduam o zaman takip yapmıyordum, yumurtlama haftasında gün aşırı fln denemiştik o yüzden tam gününü bilmiyorum
Bfduam bukusum bilmiyorum ki olmadı hemen, hatta muayenede Dr yumurtan çatlamış kalabilirsin dediği halde, nasip her şeyde işte.
papatya56 Bfduam İki gündür mıdem bulanıyo akıntım var kasıklarım agrıyo kendimi çokta ümitlendirmek ıstemıyorum
bukusum Tusami canim benim bel agrim vr kasik agrim olmaya basladi. Bilmiyorum ins pskolojik degildir
Fatmabulutt bukusum elimde erken gebelik testi var yarın yapsammı beklesemmi sabırsızlık durumu yok şuan bende sadece elimde ya negatifi görmekten biraz korktuğumdan yapamıyorum ne dersin yapimmi bekliyimmi
bukusum Fatmabulutt canim bekle biliyorum gercekten zor oluyor. Bende cok para harcadim her ay internetten testler aliyordum hep negatif. Olmazsa 3 gun kla falan yap.