Fatmabulutt papatya56 çok geçmiş olsun üzülme kimyasal gebelik sonrası bir dahaki gebelik daha sağlikli ilerliyomuş dualarım seninle inşallah tez vakitte sağlikli bir hamileliğin olur ❤️🤲🌼
Bfduam Fatmabulutt evet canım benim kimyasaldan sonra gamd olsun olmuştu. Ins arkadaşımızında en yakin zamanda olacaktır tekrar.
Bfduam papatya56 anestezili çekil istersen, benzer bi tecrüben olmuştu, inş bu deda iyi olacak. Deger gittikce düştü demek ki, nasıl ilerledi değerler, kanaman başladı mı? Ama hamile kalabiliyorsun filme neden ihtiyaç duydu Dr?
papatya56 Bfduam Bugün kanamam oldu canım degerım 13 olmuş neden tutanamadı diyor rahım filmi cek dedı doktorumu degıstırcem başla bi doktor var dıyolar iyi diye onun yanına gıtcem bakım ne dıcek
papatya56 Bfduam Esenler baska bı doktor var iyi dıyolar burdada baktım guzel şeyler yazmışlar hep ona gıtcem adet olunca
Bfduam papatya56 benim kanamada ağrımamıştı canım, post açıp sorsan mı bi? Geçmiş oksun, ağlama iyi olacak inş, üzülme bu ay yine beraber bekleriz tekrar.
papatya56 Bfduam Doktora gıdım canım bakım başka test istiycek mı ne dicek ona gore denerim bıdaha benım agrım var