Tusami Fatmabulutt tansiyonunu ölç, ya düştü yada yükseldi , uzan ayaklarını havaya dik , derin nefes al ver düzenli , ve sakinleş lütfen
Fatmabulutt Tusami saol zatn yattım hemen bir saat kadar evde tansiyon aleti yok ama yatıp kalktıktan sonra üzerimde halsizlik oldu atamiyorum üzerimden bu tuhaf şeyi çok üzüldüm sinirlendikten sonra bebeğime daha bugün gördük kesesini 😔
Fatmabulutt Fatmabulutt ineye başladık bugün oksapar kan sulandırıcı bide her ihtimale karşi daha çok tutunsun diye progestan a başladık
papatya56 Fatmabulutt Erken gozukmus canım benımde pıhtılaşmam var doktor persembe gunu gel dedi coraspın kullanıyorum benım pıhtılaşmam yok taşıcıyım yuzde 5 var
Tuanam27 Fatmabulutt progestan sinir ve baş dönmesi yapabilir. Bence en yakin zamanda bu durumu paylaşın esinizle daha bilincli davranir. Zaten zamanla alisir bunyeniz. Progesteron tüm kötü duygulari 10 kat fazla yasatiyor insana. Dinlenin bol bol su icin, toparlayinca elinizi yüzünüzü yikayin. Cok gecmis olsun, lutfen stres yapmayin🙏
Fatmabulutt papatya56 benim sonuçlarım çıkmadı daha genetiğe 20 gündür kan verdim doktor her ihtimale karşi genede kullanalım dedi
Fatmabulutt Tuanam27 saolun birden çok tuhaf oldum yani eşimde anlamadı hakkına girmiyim de aniden oldu tutamadım kendimi
papatya56 Fatmabulutt Coraspın kullanıyorum bende benım pıhtılaşmam yuzde 5 taşıcıyım kese oluşunca ıgneye başlıcam İnşallah bende keseyi görürüm
Bfduam Fatmabulutt canım Allah aşkına hwr evlilikte olan durumlar, yalnız değilsin. Su an hormonlarindan çok daha yoğun algın, hassasiyetin, üzme kendini. Bebeğe bir sey olmaz inş, benimde hamiliğimde çok üzüldüğüm günler oldu dışardan üçüncü kişiler yüzünden, bilirim bu ruh halini, ama daha böyle olmamaya çalış.
Tusami Bfduam adetin ilk günü eşime diyorum uzak dur benden nedensiz ama çok sinirliyim gerginim saldırırım diyorum 😂 aman diyip kaçıyor 😂 hamileyken tan tersi çok ağlak olmuştum😄
Tusami Bfduam anladım 😄evet arka arkaya bakalım , ama benim bu ay çok beklentim yok, tatilin tadını çıkarıyorum 😎😎😎
Bfduam papatya56 ahh yapma ya kuzum 😢😪 Lütfen üzülme, zor evet farkındayım ama kader, nasip. Bende geçirmiştim ve ağlamıştım kanamayı görünce, ardından kısa süre sonra hamile kalmıştım tekrar, bir iki ay sonra. Tek canın sağ olsunda yine olur, üzülme.
Fatmabulutt papatya56 çok geçmiş olsun üzülme kimyasal gebelik sonrası bir dahaki gebelik daha sağlikli ilerliyomuş dualarım seninle inşallah tez vakitte sağlikli bir hamileliğin olur ❤️🤲🌼
Bfduam papatya56 anestezili çekil istersen, benzer bi tecrüben olmuştu, inş bu deda iyi olacak. Deger gittikce düştü demek ki, nasıl ilerledi değerler, kanaman başladı mı? Ama hamile kalabiliyorsun filme neden ihtiyaç duydu Dr?