Bfduam papatya56 ben anlamadım hamile olduğumu adetim uzun sürünce betadan anlaşıldı kimyasal olduğu.
papatya56 Bfduam Canım bugun doktora gıttım doktoru cok begendım tahlıllerımı götürdüm muayne oldum rahim filmine gerek yok dedi coraspını bırak dedı hamile kalınca iğneye başlıcaz dedı
Bfduam papatya56 hadi hayırlı olsun, Dr u sevmen aradaki sinerji çok iyi olmuş. Muayenede bi sıkıntı görmedi demek ki hamd olsun. Klomen vs herhangi bi tedaviye başlıycak mı?
papatya56 Bfduam Sagal canım çok şükür bısey çıkmadı rahim filminede gerek duymadı istemedı ilgiliydi dıger doktorum gıbı degildi yok canım klomen tedavisi başlamadı kımyasal gebeligi adetle atıyorum iki gunde bir ilişki dedi üç ay içinde kalırsın dedi
Bfduam papatya56 ins canım ya kalırsın tabi Rabbim istedi mi her sey mümkün. Sen nasıl oldun kanaman? ağrın sızın geçti inş?
Portakalimsi545 Kızlar merhaba Bat 7 Ağustos ama olmadım. 10 da kan verdim 1.20 çıktı. Dün bir daha verdim 8,43 çıktı. Sağlıklı bir gebelik mi öğrenmek için yarın bir daha vereceğim.