Bfduam bukusum amin canım inş. Ben uzun ara verdim on yılı geçti ya bana ne demeli:) Adetime bir hafta var nedense erkenden başladı belirtiler bu ay, sanırım olmadı bu ay benim.
papatya56 Bfduam Canım hamilelik belırtısyle adet belirtisi aynı benım adet olduğum zamanda akıntı olurdu şimdide oldu goguslerım agrırdı ara ara gogsum agrıdı ama hassasiyet vardı insallah olmassın🤲🏻 canım Rabbım büyük benim bu aydan hiç ümidim yoktu
Bfduam papatya56 Akıntım olmazsa zaten, göğüs hassasiyetide değilde, hani adet öncesi kasıkların altı bu tuhaf olur ya, sökülecek gibi, öyle bir belirti. Sende oluyor mu şu süreçte.
Bfduam hfh canım adet öncesi kasıklarda ağrı olur ya, sökülme gibi, oluyor mu sendende bu süreçte? Benim şu an öyle bir haftam var adete erkenden başladı, olmadı mı acaba diyorum.
papatya56 Bfduam Yok canım kasıklarımda adet olcak gibi agrı yok hastaneye gıdıp geldim doktor var dedı kese oluşunca igneye baslıcaz
aysessozer hfh hayırlı olsun canım cok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🤍 darısı bizim başımıza 🥰
aysessozer papatya56 canım çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🤍 darısı bizim başımıza 🥰
papatya56 aysessozer Sagol canım Allah razı olsun Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin hepınıze❤️
papatya56 Bfduam Sagol canım Allah razı olsun Rabbım senınde yuzunu güldürsun Yok canım muayne olmadım testın sonucunu gosterdım cok yeni dedı agır kaldırma dedı ilişkı yasak folık asıte devaö et dedı şimdi tekrar test yaptım silik cıktı
aysessozer hfh hayırlı olsun benimde 10 ağustos bekliyorum bakalım inşallah bende güzel sonuç alırım 🤍