Halisenur Tusami valla normalde ben direk kan mi versem dedim ovulasyon testini takip eden abla yarın ilk idrarinka gebelik testi yap dedi bende erken gebelik testi aldım onu yapicam eğer çıkmazsa da artık adetime kadar beklicem napayım istersen sende yap bi 🙏
Tusami Halisenur yarın normal kaset test var elimde laboquick marka, yapıcam çıkmazsa 8 Ağustosu bekleyeceğim
Bfduam papatya56 erken öğrenince de böyle bi sıkıntı, ama geçer inş bu kısa zamanlar. Kalbini ferah tut iyi olur inş sonunda annesi:)
bukusum Halisenur bende ebru hanimdan aldim da. Bir gebenin gunlugunden..bana yumurtlama gununden sayaral 17. Gun test yap demisti.
Halisenur bukusum Bana 15 gün dedi ve çok memnunum her sorduguma sıkılmadan güzelce ses kaydı atıyor çok tatlı dilli 🙏
bukusum Bfduam amin ya. Vala bu ay gercekten umutluyum. Ovulosyon da denedim ya sanki olcakmis gibi. Rabbim bilir yine. Oglusumub bi kardescazi oluversin cok istiyor yavrum. Hatta gecen yil agliyordu benim neden kardesim yok. Suan 5 yasina girecek. 😔🙏🙏
Tusami bukusum benim kızım da 7 yaşında her gün soruyor anne kardeşim geldi mi karnına, neden gelmedi diyor dua ediyor Allahım annemin karnına sağlıklı bir kardeş ver ama kız olsun 😄 vallahi her gün psikolojik olarak baskı yapıyor 😀
Bfduam bukusum amin canım inş. Ben uzun ara verdim on yılı geçti ya bana ne demeli:) Adetime bir hafta var nedense erkenden başladı belirtiler bu ay, sanırım olmadı bu ay benim.
papatya56 Bfduam Canım hamilelik belırtısyle adet belirtisi aynı benım adet olduğum zamanda akıntı olurdu şimdide oldu goguslerım agrırdı ara ara gogsum agrıdı ama hassasiyet vardı insallah olmassın🤲🏻 canım Rabbım büyük benim bu aydan hiç ümidim yoktu