Tusami bukusum yumurta çatlama gününden mi saydın ? Aynı gün çatladı bizim seninle , 5 gün mü kaldı ?
aysessozer hfh hayırlı olsun benimde 10 ağustos bekliyorum bakalım inşallah bende güzel sonuç alırım 🤍
bukusum Tusami Tusami benim sanci var gibi regli sancisi bide bi kac gundur sag bacagim kasiyor. Oglumda daha kotu kasmisti ama bakalim.
Tusami bukusum bende yok belirti valla, sabah 07:30 da yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı vücut ısım yüksek adet dönemi düşermiş bakalım 🤷♀️Ama başka belirtim yok
aysessozer bukusum bacak kasması derken nasıl oluyor kuzum benimde sol bacağıma sanki böyle yanma hissi geliyor karıncalanma gibi seninde öyle bir şey mi
Bfduam Tusami ne varsa bu "8 ağustosda var, birde çift çizgi çıkıyormuş, efsunlu olduğunu düşünürüm artık senin.
aysessozer Tusami bende bugün ölçtum ateşim 36.8 çıktı ama böyle sıcak basıyor gibi hissediyorum sende de öyle oluyor mu
Tusami aysessozer aynen sıcak basıyor akşam oturduğum yerde ölçüyorum 36,7 den aşağı inmiyor, eşimin kızımın ölçüyorum hemen 35 civarı onların, sabahta hiç kalkmadan ölçtüm sabah yedi buçukta 36,8 di,işte bu ateş adete yakın düşüyormuş bakalım takip edelim