Bfduam hfh rica ederim canım. Benimde pek akıntım olmaz, sende de olmamış, göğüs hassasiyetine yok sanırım?
Bfduam papatya56 aynen, çatlatmaya yapıyorlar o yorumu daha ziyade, rica ederim. Herkesde belirtiler farklı, 5. haftadan sonra diyorlar bulantıya genellikle, ama bak senin gibi erkenden olanlarda oluyor.
papatya56 Bfduam Benım midem cok bulandı iştahım kapandı bugün sık sık idrara cıktım yuzum hep sivilce oldu goguslerımde hassasiyet vardı
Tusami Bfduam canım ya benim ateşim 36,8 çıkıyor , eşimle kızımın 35,5 civarı, aynı evdeyiz benim ateş hep 36,8- 36,7 çıkıyor
bukusum hfh ayy ben daha girebildim. Tebrik ederim.canim. rabbim yuzunu guldurmus. Sag saglim kucaginiza alin insallahhh 💟💟🤲
Tusami papatya56 düşük çıkması normal 6 gün var adetine hiç çıkmayadabilirdi ama sananı sefer tutunmak istiyor annesi 😊🥲
Bfduam papatya56 erken öğrenince de böyle bi sıkıntı, ama geçer inş bu kısa zamanlar. Kalbini ferah tut iyi olur inş sonunda annesi:)
papatya56 Tusami İnşallah canım ne guzel soyledın Rabbım sanada nasip etsın post actım kan sonucuna bakıp yorum yapsınlar dıye klomenin etksı olabilir dedı ama ben catlatma iğnesi olmadım
Tusami papatya56 yok ya ilacın etkisi kalmamıştır, iki gün sonra yine kan ver elinde test varsa yap koyulaşmış mı bakalım bu arada 👍
Bfduam hfh canım adet öncesi kasıklarda ağrı olur ya, sökülme gibi, oluyor mu sendende bu süreçte? Benim şu an öyle bir haftam var adete erkenden başladı, olmadı mı acaba diyorum.
Halisenur Tusami valla normalde ben direk kan mi versem dedim ovulasyon testini takip eden abla yarın ilk idrarinka gebelik testi yap dedi bende erken gebelik testi aldım onu yapicam eğer çıkmazsa da artık adetime kadar beklicem napayım istersen sende yap bi 🙏