papatya56 Tusami Vücut ısısı yuksek olunca hamilelik belirtisi diye okumuştum internette bence sendede bebiş var🤭
Tusami papatya56 tek başına yeterli belirti değilmiş ama bakalım😊 benim genelde 35-36 arasıdır en fazla 🤷♀️
Tusami papatya56 hayırlısı olsun canım çizgiyi gördüm bende , eğer test bozuk değilse eğer Allah korusun kimyasal değilse hamilesin😊🧿pıhtilaşman varmış erken öğrenmen çok iyi oldu 👍
papatya56 Tusami İnşallah canım kan testindede çıkar İnşallah testte halen cizgi duruyo inşallah kimyasal olmaz üçüncü düşügü kaldıramam eger varsa yarın yada cuma gunu hastaneye gıtcem
Tusami Funda___46 doktor bana yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar demişti, kanda daha yeni çıkmıştır idrar testi için bir iki gün daha beklemekte yarar var , bende çok sabırsızlanıyorum
hfh papatya56 adetinize kaç gün gün kala yaptınız yumurtlama testi kullaniyorsaniz yumurtlamadan kac gun sonra yaptınız
papatya56 hfh 7 gün vardı klomen kullandım 23 25 degerlendırdim 26 da çatlama oldu yumurtlama gunu hangı gun oldu bilmiyom bayrama geldıgı için 26 da gittim catlama olmus dedı