Tusami Funda___46 doktor bana yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar demişti, kanda daha yeni çıkmıştır idrar testi için bir iki gün daha beklemekte yarar var , bende çok sabırsızlanıyorum
hfh Tusami bnde yumurtlamdan 9 gün sonra yaptım negatif yine bir unut bekliyorum erken kan verdiğimi dusunuyrm
Tusami papatya56 heh işte bak bilmiyordun o yüzden kaybettin ama şimdi tedavisini alacaksın ve bebeğine hiç bir şey olmayacak🙏
Ozgeturk123 Tusami benimde 8 i çok belirtim var bugün kan verdim < 50 çıktı yani negatif daha çok erken dedi doktorum pazartesiyi bekliyorum bendeee🙏
Tusami Ozgeturk123 <50 nasıl bir sonuç? Zaten 50 üstü olamaz şu an ama 3 çıkar 5 çıkar hatta 0 bile çıkar, öyle bir değer yazmıyor mu??
Ozgeturk123 Tusami Kasik ağrısı sıcak basma nefes darlığı arada böyle mide bulantısı gibi oluyo alt batında şişlik hassasiyet ve göğüs şişliği yani 0 50 yazıyo
Bfduam Fatmabulutt iyi anlamışsın okelimeye rağmen, idrarı adet olarak düzenleyen klavyemde kafayı yemiş forumdan efsunlansa gerek günün anlam önemine dair :)