Tusami papatya56 ya ne güzel bende umut etmek istiyorum 🥺bu gün benimde başım çok ağrıyor çatladı kafam resmen 🤦🏻♀️
papatya56 Tusami Yazcam canım sağlık ocağında vercem aksam düşer labine ordan bakcam kanda çıksın ona gore heveslencem ümitlendirmiyorum kendımı İnşallah sende çift cizgiyi görürsün bu posttaki herkesin yüzü gülsün bu ay🤲🏻
papatya56 bukusum Canım daha erken var benımde 7 gun vardı cuma cumartesı yapcam dedım dayanamadım dedım yapım baktım cok silik çıktı
Bfduam papatya56 olsa fark ederdin bu herkesde görünmüyormuş. Sabah olsada bi kan versen hayırlısıyla. Post açıp sorsana testini çift gören olacaktır inş?
papatya56 Bfduam Yok canım post açmak istemiyorum yarın kan vercem zaten orda belli olur bende bir an once sabah olmasını istiyorum sımdı dikkat ettım ıdrarım sarı baya
Tusami papatya56 @Bfduam @bukusum Az önce evdekilerin ateşini ölçtüm 😂yanıyorum çünkü 😄 kızım 35,5 eşim 35,9 çıktı ben 36,7 ! İki gün önce de 36,7 çıkmıştı hasta değilim bildiğin yanıyorum 😄😄😄
papatya56 Tusami Vücut ısısı yuksek olunca hamilelik belirtisi diye okumuştum internette bence sendede bebiş var🤭