papatya56 Tusami İnşallah canım bu ay hepimizin yüzü gülsün senınde İnşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin yumurtlamanın kaçıncı günü oluyo ben dayanamadım bugün gıttım yaptım
Tusami papatya56 26 sıydı, yumurtlama gününü de sayarsak bu gün 9.gün, yarın alsam testi Perşembe sabah yapsam 11.gün olur çıkar mı ki??
papatya56 Tusami Benim 26da catlama olmuştu yumurtlama günüm hangi gündü bilmiyom persembe sabahı yap belkı cıkar
papatya56 Tusami Hastaneye gıttım canım doktor 23 25 degerlendır dedı bayrama denk geldiği ıcın 26 da gıttım catlama olmuş dedi
Tusami papatya56 @Bfduam @bukusum kızlar ya az önce rahmin sol tarafına 6-7 defa keskin şekilde iğne battı, sonra da vajinanın oradan 4-5 defa iğne gibi batma oldu, daha önce hiç olmamıştı böyle belirti olur mu?? Size hiç oldu mu?
Tusami papatya56 ilk defa böyle oldu değişik yani bıçak yada iğne saplanması gibi,belimden bacağıma ağrı vuruyor.. ah işte bınları belirti diye yormaya korkuyorum geçen aydan sonra 😞😞
Tusami papatya56 ya ne güzel bende umut etmek istiyorum 🥺bu gün benimde başım çok ağrıyor çatladı kafam resmen 🤦🏻♀️
Bfduam hfh hoş geldin aramıza, inş senide anne olarak görürüz, yarın netleşirse iki annemiz var topiğmizde:)