papatya56 Bfduam İnşallah canım sabah saglık ocagında kan vercem Rabbim sanada nasip etsin varsada korkuyorum kalp atısı olmaz dıye kanamam olursa
Tusami Bfduam of bir saattir Trendyol da geziyorum, gebelik testi bakıyorum, 5 gün kaldı adete, 3 gün sonra elime geçecek belki de., ne yapsam eczaneden mi alsam😕 miratech kaset test 10 tanesi 35 TL ye geliyor 🤔
Bfduam papatya56 ypk korkma canım hic, ins sonuda iyi olur, kalbini ferah tut sen. Arabadan yokuş aşağı inersin miden bi tuhaf olur ya havada böyle , benimkide öyle bulantı değilde, seninde benzer miydi?
papatya56 Tusami Kan pıhtılaşmam var 4 aylıkken düşük yaptım ilkini ikincisinide 9 haftaya kadar bekledim kalp atısı yoktu evde düştü kurtaj oldum coraspın kullanıyorum hamıleysem ıgne kullancam yarın kanda çıkarsa persembe hastaneye gıtcem özel hastane olduğu için randevu almıyorum
papatya56 Tusami Ben bu ay klomende kullandım adetın üöüncü gunu gittim hormon testi yaptı süt hormonum yüksek cıktı onun için ilac verdı b 12vitaminim düşük çıktı onun için ilaç kullandım ocakta düşük yaptım iki ay korundum korunduğum sürede genetık test yaptım testım cıkınca korunmayı bıraktım 4 aydır istiyoduk
Tusami papatya56 almadım yarın eczaneden alıcam da çok sıcak çıkmaya korkuyorum valla yanıyor dışarılar 🤯
papatya56 Bfduam Benım surekli bulanıyordu yok canım oyle değil insallah senınde vardır ben kendimi cokta umutlandırmıyorum kan testi verene kadar
Bfduam papatya56 inş sendede vardır, topigin ikinci annesi olarak yarın dönersin Dr dan çok amin 🤲 Sürekli hafif mi bulanıyor?
papatya56 Tusami İnşallah canım Rabbim sanada versin İnşallah kendımı cokta umıtlandırmıyorum var dıye kanda netleşsin ondan sonra sevincem
Tusami papatya56 postun ikinci annesi de sen olacaksın inşallah canım 🙏 ben sabretmeye çalışıyorum yarın test alıcam ama ne gün yaparım bilmiyorum
papatya56 Bfduam İnşallah canım yarın saglık ocağında vercem kan varsa persembe hastaneye gıtcem İnsallah hepınızde bu ay çift çizgiyi görürsünüz ara ara hafif bulanıyo
Bfduam hfh hoş geldin aramıza, inş senide anne olarak görürüz, yarın netleşirse iki annemiz var topiğmizde:)
papatya56 Tusami İnşallah canım bu ay hepimizin yüzü gülsün senınde İnşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin yumurtlamanın kaçıncı günü oluyo ben dayanamadım bugün gıttım yaptım