busra1997alpaslan2021 bugo dun gece dondurma yedim 3 saat sonra tekme attı dedim seni dünyaya getirim ayaklarını ellerini isircam dedim 😀😃
tugcemma busra1997alpaslan2021 Kurumsal mağazalara göre oldukça uygundu. Her keseye göre ürün var. Ben içime sinen ürünleri buldum. Üstüne sıkı bir pazarlık yaptık. Uyguna geldi 😊
busra1997alpaslan2021 tugcemma tam olarak nerde Ben ev malzemeleri vs. Almak için gitmiştim daha bebek için bakmadım 😀
tugcemma busra1997alpaslan2021 Havuzlu han diye bir yer var. Orası full bebek eşyaları. Bakabilirsiniz.
unemere Eceumdurmaz yalnız değilmişim bende henüz alışveriş yapmadım bilmiyorum neyi bekliyorum 🤷🏼♀️
Zehrabyndr Benim dogumumda 11 kasım görünuyor ama doktorlara guvenip henuz alisveris yapmadim 1 kere erkek dedilerr aceba cinsiyet degisirmi kizlar?
Bahargzydn Tulaytemurxx inşallah kasım sonu doğumum kıyafetleri hazır sadece çok hoşuma gidenleri alıyorum artık henüz yıkamadım eylülde yıkayıp hazırlarım diye düşündüm🤗
NurCeren00 Muzay ben kendime bir liste hazırladım. Eksikler vardır tabi ama genel bir liste Zıbın Askılı Zıbın Sıfır Kollu Zıbın Yarım Kollu Zıbın Uzun Kollu Zıbın Önden Çıt Çıtlı Uzun Kollu Takım (5li) Takım (3lü) Patikli Tulum + Şapka Hastane Çıkışı (10lu) Patikli Alt Badi Alt Kıyafet Üst Kıyafet Eldiven Elbise Çorap Şapka Önlük Ağız Mendili Omuz Bezi Patik Yelek Örgü Yelek Örgü Hırka Battaniye Örgü Battaniye Pike Polar Battaniye Pazen Battaniye Kiraz Çekirdekli Patik Kiraz Çekirdekli Karın Bandı Biberon Biberon Fırçası Emzik Emzik Askısı Deterjan Yumuşatıcı Pamuk Islak Mendil Bez Pişik Kremi Bebe Yağı Bakım Seti Burun Aspiratörü Şampuan Müslin Örtü Yıkanabilir alt bezi Havlu Lif Banyo Küvet Seti Beşik Beşik Korumalığı Yatak Bebek Arabası Dolap Nevresim Çarşaf Alez Düz Kafa Yastığı Göğüs Pedi Göğüs Pompası Süt Saklama Poşeti Emzirme Önlüğü Emzirme Minderi Göğüs Ucu Kremi Çatlak Kremi Emzirme Sütyeni Emzirme Atleti Lohusa Külodu Lohusa Pedi Korse Bebek Kamerası Ateş Ölçer Puset Örtüsü Puset Minderi Portbebe Çöp Kovası Kirli Sepeti
bugo Zzozan Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤️ Hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsunuz bu arada? Ben Çam sakuraya gidiyorum muayeneler için bakalım nasipse orası gözüküyor 🤷🏼♀️
Zzozan bugo Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 bende Pendik Medical Park a gidiyorum doğum için daha konusmadim. Özel sigortamiz var tamamen karşılıyorsa orda yaparım. Karsilamazsa Özel bölge Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum