KlncA Mihribank ay bir de bişey sorabilir miyim 😬 Sedat bey cinsiyeti hangi hafta söyledi? Yani mesela benim yarın randevum var 12+5 im sence yorum yapar mı? Yoksa kesin konuşmayı mı ister daha ileriki haftalarda?
Mihribank KlncA tahmin yürütüyor bana 14 haftalıkken kız ama hemen hazırlık yapma dedi 27 haftalığız hala kız☺️
balbadem2525 Hariboo bende konaga gidiyorum bu 2300 e foto cekimi vs dahil oldugunu soylememislerdi gercekten oylemi
Tubitoo Konak hastanesi Sedat Umur’a gidiyorum ve çok memnunum sağolsun ilgili, esprili, bilgili ☺️ Ve devlet hastanesinden geldiği için tecrübesi çok. Cerrahisi de iyi bir doktormuş çok araştırdım kendisini.
Hariboo Tubitoo konakta Remzi eren ve Sedat umur arasında kararsız kaldım açıkçası bilgi için teşekkürler değerlendirip bi karar vericem inşaAllah 🙏
Glmsr Mihribank O kapı süsü ve taki yastığı bizde mi.kaliyor yoksa sadece o gün odada bulunuyor sonra alıyorlar mi
Hariboo Glmsr sizde kalıyor tabiki arkadaşım kızlarının odasının kapısında kullanıyor hala takı yastığıda yuvarlak cinsiyet neyse ona göre renkler hep mavi yada pembe
Glmsr Hariboo ay çok iyi taki yastığını gormedm.ama.kapi süsünü gördüm bugün hastanedeydim hatta odaları gezdk