Zuhrenasyazici TubaUludonErgn hayır öyle bişey yok ben hiç duymadım benim zorunlu sezeryan dı beyin cerrahından randevum vardı canım hatta reyhan hanım normal düşünüyordu
Nihlem Neşe Çakmakçı ya gidiyorum ilk kızımıda o doğurttu çok tatlı dilli çok samimi insanı çok rahatlatan bi doktor o olmasaydı belki kızımı doğuramazdım bu ikinci bebeğim tekrar ona gidiyorum şuan 37haftalığımtekrar normal düşünüyoruz inşallah kolay olur buarada kendi muayene si var özel istediğin yerde Doğum yaptırıyor biz beyhekimi tercih ettik kızımda orda doğmuştu 2200 tl
Hariboo Tugba54 Allah Allah sordum bana bugün yasak dediler değilse iyi yani ztn benm makinam var ben çekerm kimseye göstermeden 🙈
Hariboo Mihribank evet öyleymiş dün öğrendim. Sedat bey gece yada hafta sonu olursa doğum geliyomu acaba
Mihribank Hariboo daha 27 haftalığım soramadım ama izinli günleri hariç geliyor diye duyumlar aldım 😊
KlncA Hariboo aynen ben de Remzi ve Sedat bey i düşünüyordum ikisi için de iyi yorumlar var.. önce Sedat beyi deneyim dedim 😁 Biraz deneme yanılma ve ısınma işi siz de bence deneyin 👍🏻 kaç haftalık sizin?
Hariboo KlncA ama işte deneme yapmaya fırsatm kalmadı önceden gitseydm keşke ama 25 haftam bitmek üzere 6 aylığım fazla zamanım kalmadı bi doktor belirlemem lazım 🤦♀️
Bugra Kızlar bende adatıpa gidiyordum şimdi metin mutlu günere gidiyorum çok iyi bi doktor kendisi kadın doğum evinin karşısında kliniği var detaylı ultrason için ek para almıyo muayene parasının içinde yapiyo
Snaydnn Metin mutlu Günere gidiyorum 38+2 deyim korkup sezaryan olsammı diye söylediğimde normal olması için benimle uzun uuzun konusuyor, istediğim her dakika saniye ulasabiliyorum kendisine, gebelere bu lüksü sağlıyor cok memnunun kendisinden :)
Mihribank KlncA bu arada sedat beyde ayrıyetten detaylı ultrason istemiyor kendi cihazıyla herşeyine bakıyor zaten kontrolde. Devamlı hastası olursan gerek yok yani detaylı yaptırmana 😊
Mihribank TubaUludonErgn konakta çekim dahil fiyata süsleme dedikleri de kapı süsü ve takı yastığı veriyorlar hediye . Beyhekimde dahil değil fiyata
KlncA Mihribank ay bir de bişey sorabilir miyim 😬 Sedat bey cinsiyeti hangi hafta söyledi? Yani mesela benim yarın randevum var 12+5 im sence yorum yapar mı? Yoksa kesin konuşmayı mı ister daha ileriki haftalarda?
Glmsr Mihribank O kapı süsü ve taki yastığı bizde mi.kaliyor yoksa sadece o gün odada bulunuyor sonra alıyorlar mi