Tubitoo Hariboo şöyle söyleyeyim Sedat beyden çok memnunum Remzi beye gitmedim hiç eğitimde denk geldim oda ilgili ve kibardı. Kime gitsen pişman olmazsın bence👍🏻
Prensimgeliyo Hariboo bende konakta istiyorum tuğba hanımdı gitti adatıpa şimdi yerine gelene gidicem İnşaAllah
Eddaa Hariboo Reyhan hanımla elektriğimiz tutmasaydı aklımda diğer doktor da Konak’ta Remzi Eren beydi. Ona da giderseniz pişman olmazsınız.
Prensimgeliyo Konak hastanesi doğum ücreti 2300tl idi artmış mı acaba bilgisi olan var mı 2 hafta önce 2300tlydi şimdi arttığını söylüyolar
yaseminnn54 Prensimgeliyo daha yeni 2300 oldu tekrar bir artış olacağını düşünmüyorum açıkcası ama net olarak bilgim yok 🤷♀️
Burmus Prensimgeliyo Ben geçen hafta sordum ilk sorduğumda bana da normalde seZeryanda 2300 dediler geçen hafta tekrar sordum normal 2300 seZeryan 2500 dediler 😞
aren6161 Hariboo duzceden beyhekim sevilay hanima geliyorm dogumu orda yapacagim nasipse nirmal dogumu tesvik esen biri ilgilide tavsiye ederm tavsiye etmeyebide pek duymadim kendisini 🤗