1_minik Bebegimgeliyo uygulamaya göre 24 Ağustos doğum ama rabbim ne zaman dilerse o zaman diyerek bekliyoruz ☺️ Sağlıkla gelsin önemli olan o 37.haftaya gireceğiz yarın gece..ben de de bel kasık bacak ve sol kalçamda ağrı oluyor..sanki kalçalarım ayrılıyor gibi hissediyorum..geceleri başlıyor bu ağrılar…bir de hareketlerim iyice yavaşladı tın tın anca yürüyorum…gün içinde 2 defa filan uzanıp dinlenmeye çalışıyorum…Doğum yaklaşıyor korkuyorum ama kavuşmak da çok istiyorum kızıma🎀🧿
Aysekurtbebe 36 oluyorum yarın ☺️ Ama çok zor geçiyor günler çok sıcak gece uykularım sıkıntı olmaya başladı gündüz 1 saat muhakkak uyuyorum ama uyandığımda resmen kamyon geçmiş üstümden o şekilde 😭 Edirne de yaşıyorum yarın 44 derece olacakmış 🥺
TugceBelis 37+1 bugün Salı günü kontrolüm var planlı sezeryan olcam bu gidişimde tarihi artık söyler doktorum diye düşünüyorum. Bu önümüzdeki bir iki hafta çok daha sıcak olacakmış bunaldım artık 🥵🥵 bugün bu halimde KPSS sınavına girdim 2 oturum canım cıktı😔😔
Tubis2021 TugceBelis valla helal olsun sıcakta ve büyüyen göbüşle iyi iş çıkarmışsın. İnşallah güzel puanlar alırsın 🙏🏻
Oykum_pinar38 Bebegimgeliyo ahh bu çatı kemikleri aaahh ömrümü yedi hareketlerimi kısıtlıyor kitleniyorum adete 35-1 im bu arada ilk gebeliğimde hiç böyle olmadım
Tubis2021 Bebegimgeliyo bel ağrısı sırt ağrısı ve sağa sola dönerken kaşıklarımda hissettiğim ağrıları ve acıları saymazsak şimdilik iyiyiz 😓 35+0 ız iki gün sonra doktor kontrolümüz var bakalım gün alabilecek miyiz
Dilek94- 35+5 sıcaktan baş ağrısı mide bulantısı herşeyi yaşıyorum evin içinde ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum kaç ay resmen sefa içindeymişim son zamanlar gerçekten şişkinlik,kilo dayanılmıyor 😢
Babyasia Bebegimgeliyo 39 bitmek üzere doğum baslamazsa perşembe günü suni sancı ile başlatılacak heyecan korku karmaşık duygularla o günü bekliyorum 🤦♀️
Fiknet Bebegimgeliyo 38+1 haftalığım ağrım ya da sancım hiç yok ama arada karnım taş gibi sertleşiyor tek derdim hava çok suçla ve vücudum yanıyor alev alev felç geçireceğim sanıyorum o derece yani bakalım bebişimizi bekliyoruz
Tubisanne Fiknet ben de 38+1 im, hava o kadar sıcak geliyor ki devamlı klimanın altında olmama rağmen elim ayağım terliyor. Geceleri terleyerek uyanıyorum. Bunun dışında bir sorunum yok. Cuma minik kuşuma kavuşacağım 🤎
Uykucu2307 Bebegimgeliyo son 3. Ne diyebilirim ki zaman geçsin bile istemiyorum artık doğmuyor çünkü oğlum
Lavinyaah Yarin 38+0 oluyoruz inşAllah , 38+5 ctesi e sezeryan günü verdi doktorum.. Çok zorlu riskli bir gebelik gecirdim , artik hayirlisiyla sağlikla bebişimi kucağima almayi istiyorum 💙🐣
-Y61- Bebegimgeliyo canım agırlaştım halsizim ödem ve sıcaklık baska bir şey yok şükür 36+4 üz zaman gelsin istiyorumm
TugceBelis Yasminyenice yani hazırlanmadım aslında ama girmeyip pişman olmak istemedim denedim kısmet 🤗 zordu biraz sanki hazırlanmadıgım için bana öyle geldi belki dedim ama çıkınca aralarında konuşan herkes zor falan diyordu hayırlısı olsun hakkımızda inş wala hamile hamile son zamanlar birde öğlenden sonraki sınavda artık sırtım bacaklarım ağrımaya başladı çok oturduk çokta sıcaktı banyo yaptım sanki sınavda su gibiydim 😞😞
azraaaaa Nuraybakay bende 37. Haftamdayım ayaklarım çok şişmiş özellikle sağ ayağım neden oluyor acaba merak ediyorum
Nuraybakay azraaaaa bu sabah eller vezir parmağından daha fazla şiş tombik tombik olmuş blmiyorum ki valla niye böyle oldu 😀😀😀
remzye Meyracukurmaraz sancılarını nerede nasıl başlıyor genelde tarif edermisiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim ikinci ama ben sancı nasıldı unutmuşum 🙈 36 oldu benimde değişik biseyler oluyor ama kestiremiyorum
Meyracukurmaraz remzye belimle kasığım aynı adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ve bacaklarıma vuruyo. Bazen de sadece kasıklarım ağrıyo. 3 gündür falanda çatıdaki kemiklere ağrı hissediyorum. Ama ya yarım saat sürüyo aralıklarla ya 1 saat devamı gelmiyo