Eftoker Bebegimgeliyo heyecan korku mutluluk ağrı hepsi bir arada beklemekle geçiyor 🥰 sağlıcakla kavuşalım 🙏🏼
Nuraybakay Bebegimgeliyo 39 haftama girdim ayaklarım şiş terlik bile olmuyo artk cuma günü sezeryanım var kısmetse onun dıısnda iyiyim cok sukur 🙏
azraaaaa Nuraybakay bende 37. Haftamdayım ayaklarım çok şişmiş özellikle sağ ayağım neden oluyor acaba merak ediyorum
1_minik Bebegimgeliyo uygulamaya göre 24 Ağustos doğum ama rabbim ne zaman dilerse o zaman diyerek bekliyoruz ☺️ Sağlıkla gelsin önemli olan o 37.haftaya gireceğiz yarın gece..ben de de bel kasık bacak ve sol kalçamda ağrı oluyor..sanki kalçalarım ayrılıyor gibi hissediyorum..geceleri başlıyor bu ağrılar…bir de hareketlerim iyice yavaşladı tın tın anca yürüyorum…gün içinde 2 defa filan uzanıp dinlenmeye çalışıyorum…Doğum yaklaşıyor korkuyorum ama kavuşmak da çok istiyorum kızıma🎀🧿
Aysekurtbebe 36 oluyorum yarın ☺️ Ama çok zor geçiyor günler çok sıcak gece uykularım sıkıntı olmaya başladı gündüz 1 saat muhakkak uyuyorum ama uyandığımda resmen kamyon geçmiş üstümden o şekilde 😭 Edirne de yaşıyorum yarın 44 derece olacakmış 🥺
TugceBelis 37+1 bugün Salı günü kontrolüm var planlı sezeryan olcam bu gidişimde tarihi artık söyler doktorum diye düşünüyorum. Bu önümüzdeki bir iki hafta çok daha sıcak olacakmış bunaldım artık 🥵🥵 bugün bu halimde KPSS sınavına girdim 2 oturum canım cıktı😔😔
Tubis2021 TugceBelis valla helal olsun sıcakta ve büyüyen göbüşle iyi iş çıkarmışsın. İnşallah güzel puanlar alırsın 🙏🏻
Oykum_pinar38 Bebegimgeliyo ahh bu çatı kemikleri aaahh ömrümü yedi hareketlerimi kısıtlıyor kitleniyorum adete 35-1 im bu arada ilk gebeliğimde hiç böyle olmadım
Tubis2021 Bebegimgeliyo bel ağrısı sırt ağrısı ve sağa sola dönerken kaşıklarımda hissettiğim ağrıları ve acıları saymazsak şimdilik iyiyiz 😓 35+0 ız iki gün sonra doktor kontrolümüz var bakalım gün alabilecek miyiz
Dilek94- 35+5 sıcaktan baş ağrısı mide bulantısı herşeyi yaşıyorum evin içinde ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum kaç ay resmen sefa içindeymişim son zamanlar gerçekten şişkinlik,kilo dayanılmıyor 😢
Babyasia Bebegimgeliyo 39 bitmek üzere doğum baslamazsa perşembe günü suni sancı ile başlatılacak heyecan korku karmaşık duygularla o günü bekliyorum 🤦♀️
Fiknet Bebegimgeliyo 38+1 haftalığım ağrım ya da sancım hiç yok ama arada karnım taş gibi sertleşiyor tek derdim hava çok suçla ve vücudum yanıyor alev alev felç geçireceğim sanıyorum o derece yani bakalım bebişimizi bekliyoruz
Tubisanne Fiknet ben de 38+1 im, hava o kadar sıcak geliyor ki devamlı klimanın altında olmama rağmen elim ayağım terliyor. Geceleri terleyerek uyanıyorum. Bunun dışında bir sorunum yok. Cuma minik kuşuma kavuşacağım 🤎
Uykucu2307 Bebegimgeliyo son 3. Ne diyebilirim ki zaman geçsin bile istemiyorum artık doğmuyor çünkü oğlum
Lavinyaah Yarin 38+0 oluyoruz inşAllah , 38+5 ctesi e sezeryan günü verdi doktorum.. Çok zorlu riskli bir gebelik gecirdim , artik hayirlisiyla sağlikla bebişimi kucağima almayi istiyorum 💙🐣