MinikEkran Esila_kayacan 10 yıldır babyliss kullanıyorum hala taş gibi hiç bozulmadı maşallah diyim nazar değmesin 🤣 kullanan herkes çok memnun kalıyor düzleştiricimden
Annecik_ Esila_kayacan 15 yıldır remington çok memnunum ama bazen de işte şans işi ama kalın telli saçlarım var ve çok gür oldukça güçlü bir makine olduğunu garanti ederim
Mom54544 Esila_kayacan neredeyse 10 yıldır arzum kullanıyorum o zamanlar 300 lira civarı almıştım bı kuaför tarafından tasarlandığını söylemişti satış yapan bayan tek seferde aşırı dalgalı olan saçım dümdüz oluyo hiç bozulma falanda olmadı çok şükür çocuğuma da kalacak bu gidişle 😂
Avokadoo @Esila_kayacan remington alcakrim bi indirmle philips aldim asiriii memnunum. Daha once braun un ve fakirin kullandim sacm 1 saat sonra yaglanmis gibi duruodu bununla 2.gun bile fon cekmisim gbi duruo cok tavsiye ederim
Ayse2011 Esila_kayacan 15 senedir kullanıyorum babylıs markasını gram bişey olmadı çokda güzel düzleştiriyor.
Cey_ Esila_kayacan yıllardır aldığım tek düzleştirici philips marka kullanıyorum şimdiye kadar asla bozulmadı sorun yaratmadı kesinlikle öneririm, çabuk da düzleştieiyor 🤙🏻🤙🏻😊😊
TugceBelis Esila_kayacan bende yaklaşık 10 seneyi geçti Philips procare keratin saç düzleştiricisini kullanıyorum çok sağlam sıktı inanılmaz memnunum 200 TL’ye almıştım o zamanlar şimdi 900tl civarı olmuş ama bir bakayım dedim genel olarak diğer markalarda dahil fiyatlar çok yükselmiş
mekutlu12 Fiyatları sana uyarsa kesinlikle remington al derim uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum
Deletedmom15262 Braun kullandım çok memnun kalmıştım bozulunca Fakir aldım pek memnun değilim bozulursa Remington almayı düşünüyorum 💞
Esila_kayacan Selin12- yaa 5 ağustos ta a101 e geliyor bakar mısınız aynı sizinkinizden mi alırım bari
Esila_kayacan Selin12- kabarma yapmıyor değil mi alayım bari uygunmuş da çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için saçlarım zaten dalgalı