Esila_kayacan Kızlar ben saç düzleştiricisi almayı düşünüyorum çokta pahalı olmasn iyi bir saç düzleştirici markası önerir misinz
Sarellem Esila_kayacan 6 yıldır remington kullanıyorum. Çok memnunum. Serviside çok iyi bozulma durumunda.
Mom789 Ben kullanmıyorum ama tüm arkadaşlarım remington kullaniyordu buyuk bir askla en etkili bu diyorlardı 😂
Annecik_ Esila_kayacan yeni modelleri bilmiyorum ama benimkinde saç kırığını önleyici bir teknoloji vardı ve gerçekten de hiç kırmadı kurutmadı saçımı
Esila_kayacan Annecik_ hı.m anladm benm beko vardı baya iyidi bozuldu baya pahalı şimdi o yüzden farklı bi marka deneym dedm
Zara58 Plips prucare keratin kullanıyorum biraz pahalı ben aldığım da 400 dü suan 10000 diye biliyorum ama cok iyi. Kesinlikle kırmıyo ve inanın kuaförde fön çekmiş gibi düm düz yapıyor ki benim saçım kıvırcık bi şaç ordan hesaplayın
Annecik_ Esila_kayacan 15 yıldır remington çok memnunum ama bazen de işte şans işi ama kalın telli saçlarım var ve çok gür oldukça güçlü bir makine olduğunu garanti ederim
Nuray58 Esila_kayacan arzum kullanıyorum ama sıcaktan pek kullanamıyorum bu aralar olsun yine de memnunum 😁😁 arzum