Esila_kayacan Selin12- kabarma yapmıyor değil mi alayım bari uygunmuş da çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için saçlarım zaten dalgalı
Kahverengi Esila_kayacan grundig seramik kaplama iyonik özellikli olanını kullanıyorum hepsi buradadan aldım 170 tl falan dalgali ve kabarık bir saçım var tel seferde düzleştiriyor ayrıca yapısı sayesinde dalgada yapa biliyorsun 😊
Esila_kayacan Kahverengi diğer markaya göre ısısı düşük 210 iyi mi peki yani güzel düzleştiriyor mu yorumları okudum çok saç çekiyor felan yazıyordu
elayaz_ Esila_kayacan remington yıllardır kullanıyorum hala taş gibi üstelik herhangi bir arıza durumu olduğunda tamir için beklenmiyor bile sıfır değişim yapılıyor
Kahverengi Esila_kayacan kabarık ve dalgalı saçım var hiç yolmadı kullanımla alakalı bide ben genelde 180 düzleştiriyorum yetiyor hem saçı yakmıyor hem 2 geçişte düzleşiyor
Annecik_ Esila_kayacan valla çok sene oldu şimdi evde olsam bakardım da titanyumlu kaplaması vardı simsiyah bir model
Eliffkck Esila_kayacan remington kullanıyorum çok çok memnunum ben taksitle almıştım o yüzden 480′e gelmişti peşin daha uygundur tabi ki .